Szaporítók ellen adwords?
Az jutott eszembe, hogy baromi hatékony google adwords kampányt lehetne indítani a szaporítók ellen! Kiskutyákat hirdető oldalakra célozva, lehetne linkelni az olcsokutya.uw.hu vonatkozó részeit.
Csak pénzt kéne rá gyűjteni, meg keresni valakit, aki nálam jobban ért az adworshöz.
És így talán a keresleti oldalt csökkenthetnénk, ami idővel a kínálati oldalon is jelentkezne (csak a csökkenő kereslettel a fajtamentők, és menhelyek dolgát nehezítenénk)
szerintetek milyen ötlet? Expresszen is ott vannak a google hirdetések, tehát marha jól lehetne célozni!
Tényleg látszik, hogy valóban a fajták nemesítése a célja.
Borzasztó irigység süt a szavaidból.
"Azt írja: Eladásra nem tenyésztünk!
Majd a kölykök oldalon ott vannak az eladó kutyák képei."
De elmesélem: Nem azért tenyésztek, hogy eladjam őket. Épp ezért előjegyzést sem veszek fel. Valóban nem szerencsés megfogalmazás, de egyelőre nem tudom jobban kifejezni.
Frissíteni kellene az oldalt, mert a két kiskutya marad.
"Azért azt megnézném, hogyha beteg lennél és műteni kéne, hogy kinek a kése alá feküdnél be! Aki 4 éve orvos, vagy aki 20 éve? A tapasztalat csak az idővel jön meg!"
Az orvos sem tapasztal, hanem tanul. Attól senki nem lesz jobb semmiben, mert régóta csinálja kontárul.
"Csak azért harcol a törzskönyv nélküli kutyák ellen, mert akkor nem tudja eladni a törzskönyves kutyáit."
Tévedsz. Akit el akarok adni, azt el is vinnék. Szerencsére válogathatok, nem mindenki kaphat kutyát. De ha mindenki itthon marad, akkor sem esem kétségbe, magamnak csinálom, fel vagyok rá készülve.
De ne zavartasd magad, fröcsögj nyugodtan tovább.
Nem én tenyésztek. Nem az én telefonszámomra adja ki az eladó kutya hirdetéseket a kereső.
Nem én kínzom a vemhességgel, az elléssel, szoptatással a kutyáimat.
Nem én iszok bort és nem én prédikálok vizet.
Én mennyit jártam már a balatonál és még sosem láttam mólón kutyaárust:)
Pedig minden kutyást megjegyzek, vonzom őket.
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:26
Látom rendkívül hasznos, hogy itt vagy, már mindenki lepontoz. :))
Nem szorulok rá az elismerésedre szerencsére, elég hamar átlátni a szitán.
Kedves Kérdező!
Utánanéztem ennek az adwords dolognak. Mint már megírtam, az ingyenes oldalakon sem volt semmi haszna, meg itt sem.
Azt ügyesen elhallgatják, mennyibe kerül, de ha valakinek ideje és affinitása van, ingyen is felteheti naponta egy csomó hirdetési oldalra.
Én csináltam egy ideig, továbbra is tele van a szaporítók hirdetéseivel minden.
Az alapítványunknál lehet örökbe fogadni szánhúzókutyákat.
Naponta kapom a telefonokat: ingyen kell kölyök, (ami persze nincs, majd 2-3 évesen dobják az utcára a chiptelen szaporulatot) ivaros szuka kell, a szukája mellé kell ivaros kan. Amikor megmondom, hogy csak ivartalanítva adunk örökbe kutyát, jobbik esetben csapják le a telefont, de általában előbb még elküldenek boldogult anyukám alfelébe. A legszebb volt, hogy kértem 10 percet, hogy utánanézzek az adatbázisunkban, milyen kutyát tudunk neki ajánlani. Mire visszahívtam, már úton volt a legnagyobb szaporítótelep felé.
Mondd meg, mit lehet tenni, ami értelmes és használ is. Mert a netes hirdetésekkel nem lehet mit kezdeni. Amíg van lósz...r, addig van légy is.
Akiteki, az árát azért nem írják ki, mert licites rendszer van, tehát meghatározhatod, hogy mennyit ér egy kattintás, és az alapján generálja a megjelenés számot.
Ilyen értelemben igazad van, az ellen semmit sem tehetünk ezzel, aki eleve szaporítani akar, de a naív - kiskutyát akarok - emberek közül fel lehet nyitni talán néhánynak a szemét.
Az expresszen ott is van google hirdetés, ott is, ahol kinyitsz egy hirdetést, illetve a listázott hirdetések között is. Lehetne akár olyat csinálni, hogy aki Yorkit keres, annak megjelenik egy link, hogy Yorki fajtabetegségei, ahol le van írva, hogy mikre kell szűretni, és hogy a nem szűrt esetleg beteg Yorkie kezelése mennyibe kerül, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!