Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporítók ellen adwords?

Szaporítók ellen adwords?

Figyelt kérdés

Az jutott eszembe, hogy baromi hatékony google adwords kampányt lehetne indítani a szaporítók ellen! Kiskutyákat hirdető oldalakra célozva, lehetne linkelni az olcsokutya.uw.hu vonatkozó részeit.

Csak pénzt kéne rá gyűjteni, meg keresni valakit, aki nálam jobban ért az adworshöz.

És így talán a keresleti oldalt csökkenthetnénk, ami idővel a kínálati oldalon is jelentkezne (csak a csökkenő kereslettel a fajtamentők, és menhelyek dolgát nehezítenénk)

szerintetek milyen ötlet? Expresszen is ott vannak a google hirdetések, tehát marha jól lehetne célozni!

2010. aug. 10. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:

elolvasván ezt az egész témát, eléggé kváncsi lettem Akiteki kutyusaira......

esetleg weboldal, kennelnév???

kíváncsi vagyok azokra a tökéletes, hibátlan nemesítésből származó teremtményekre....

2010. aug. 11. 09:14
 52/80 anonim ***** válasza:
Én megnéztem a kutyáit, bár nem értek a fajtához, de tetszenek. Akiteki kicsit nagyon maximalista, de ha valaki csak felannyira elhivatott mint ő, akkor már rossz ember nem lehet.
2010. aug. 11. 10:01
 53/80 anonim ***** válasza:
6%

9.14 Itt van: [link]

A tökéletes tenyésztő, aki 4 éve tenyészt és mindent jobban tud!

2010. aug. 11. 10:53
 54/80 anonim ***** válasza:

Nem ismerem se Akitekit, se a fajtákat különösebben amiket tenyészt. De óriási hiba lenne, a tenyésztési idő alapján megítélni valakit. Pláne, hogy a hozzászólásait tekintve nem ír hülyeségeket.

Úgyhogy nehogy csak azok legyenek megbecsülve, akiknek van vagy 20 év a hátuk mögött. Ez semmi más csak rosszindulat a részetekről.

2010. aug. 11. 11:06
 55/80 anonim ***** válasza:
Nem tisztem megvédeni Akitekit, de az nem jelent semmit, hogy valaki mióta tenyészt. A hozzáállás sokkal fontosabb, és nála látszik, hogy valóban a fajták nemesítése a célja.
2010. aug. 11. 11:12
 56/80 anonim ***** válasza:
Mellesleg hülyeség volt bevezetni a válaszolók azonosíthatóságát, ez csak egy újabb lehetőség arra, hogy a téma elmenjen más irányba.
2010. aug. 11. 11:13
 57/80 A kérdező kommentje:
Végülis az eredeti témáról nem is beszélt senki :( Tényleg könnyebb anyázni, mint tenni valamit.... :(
2010. aug. 11. 11:24
 58/80 anonim ***** válasza:
4%

Tényleg látszik, hogy valóban a fajták nemesítése a célja.

Azt írja: Eladásra nem tenyésztünk!

Majd a kölykök oldalon ott vannak az eladó kutyák képei.

Azért azt megnézném, hogyha beteg lennél és műteni kéne, hogy kinek a kése alá feküdnél be! Aki 4 éve orvos, vagy aki 20 éve? A tapasztalat csak az idővel jön meg!

Csak azért harcol a törzskönyv nélküli kutyák ellen, mert akkor nem tudja eladni a törzskönyves kutyáit.

2010. aug. 11. 11:29
 59/80 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, a dokis példád helyett találhattál volna valami mást. Nem venném egy kalap alá az orvost és a kutyatenyésztőt. Mellesleg én simán befeküdnék olyan orvos szikéje alá, aki csupán 4 éve az. De ez se a témához tartozik.
2010. aug. 11. 11:41
 60/80 anonim ***** válasza:
9%

Félrebeszélsz.

Emberélet - kutyaélet, ugyanolyan fontos! Neked biztosan nem, ha bárkinek a kése alá fekszel.

2010. aug. 11. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!