Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporítók ellen adwords?

Szaporítók ellen adwords?

Figyelt kérdés

Az jutott eszembe, hogy baromi hatékony google adwords kampányt lehetne indítani a szaporítók ellen! Kiskutyákat hirdető oldalakra célozva, lehetne linkelni az olcsokutya.uw.hu vonatkozó részeit.

Csak pénzt kéne rá gyűjteni, meg keresni valakit, aki nálam jobban ért az adworshöz.

És így talán a keresleti oldalt csökkenthetnénk, ami idővel a kínálati oldalon is jelentkezne (csak a csökkenő kereslettel a fajtamentők, és menhelyek dolgát nehezítenénk)

szerintetek milyen ötlet? Expresszen is ott vannak a google hirdetések, tehát marha jól lehetne célozni!

2010. aug. 10. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:

11:29-es szövegértésből elégtelen.

Az "eladásra nem tenyésztünk" azt jelenti, hogy hiába van 20 előjegyzése a kiskutyákra, nem fog lehozni almot. Akkor hoz le almot, ha van egy megfelelő szukája, akihez megtalálta a megfelelő kant és tudja, hogy mit szeretne kihozni ebből a párosításból. Ekkor a kan gazdája és ők kiválasztják a nekik tetsző kiskutyákat, ÉS HA MARAD, akkor a 20 gazdijelöltből akik átmennek a szűrőn, azok megkaphatják.

Én meg olyan aranykoszorús mesterszaporítokat is ismerek, akik huszonéve "tenyésztenek" TK-s kutyákat, de nem vennék tőlük, mert a tapasztalatuk inkább a pénzcsinálásra irányul, mintsem a fajtanemesítésre.

2010. aug. 11. 11:54
 62/80 anonim ***** válasza:
Emberélet-kutyaélet... A tenyésztő mióta állatorvos?
2010. aug. 11. 11:58
 63/80 anonim ***** válasza:
Na, beszéljünk már az eredeti témáról is. Én nem értek az adwordshöz (most hallottam róla először), de én pl. a reklámokra nem szoktam rákattintani. Sőt, reklámblokkolót használok, úgyhogy a legtöbb eleve meg sem jelenik. De amikor kiskutyát akartam venni, akkor azért a neten utána néztem a dolgoknak, és magamtól is megtaláltam az olcsokutya.uw.hu-t, el is olvastam és ennek szellemében választottam kutyát. Aki viszont eltökélt abban, hogy ez "csak egy kutya" és olcsón akar fajtatisztát, az valószínűleg el sem fogja olvasni. Sőt, legtöbbjüket élőszóban sem lehet meggyőzni. Ettől függetlenül már az is haladás lenne, ha a kampány hatására havonta csak egy embert sikerülne eltántorítani a szaporítók támogatásálól, csak az a gyanúm, hogy ez globálisan semmilyen érzékelhető változással nem járna.
2010. aug. 11. 12:08
 64/80 anonim ***** válasza:

Törvényi változtatások kellenének, állatrendőrség Magyarországra is, a törvények szigorú betartatása, de egyelőre ezekre a reális esély kereken 0.

Ami viszont hosszútávon TALÁN megoldást jelenthetne, az a felnövő nemzedékek megfelelő értékrendjének kialakítása, mondjuk osztályfőnöki óra keretében pl. "állattartási ismeretek" címen. Ez sem lenne egyszerű, mert otthon valószínűleg ennek épp az ellenkezőjét tapasztalnák.

Szóval "csakkitti", nagy fába vágtad a fejszédet, de ha elég energiát érzel magadban, akkor hajrá!

2010. aug. 11. 12:17
 65/80 anonim ***** válasza:

11:54-es szövegértésből elégtelen.

Ha lenne 20 előjegyzése, akkor nem lenne egy eladó kutyája sem.

2010. aug. 11. 12:25
 66/80 anonim ***** válasza:
12:25, te komolyan ennyire buta vagy, vagy csak tetteted magad? Az a 20 csak példa volt. Ha egy előjegyzése sincs, akkor is lehozhatja azt az almot. Akkor tüzel a szuka és kész. Legfeljebb megtartja az összes kiskutyát és később adja el, ha talál megfelelő gazdijelöltet. Ne értetlenkedj már, mert teljesen lealázod magad az idióta hozzászólásaiddal!
2010. aug. 11. 13:02
 67/80 anonim ***** válasza:
9%

13:02 te nem tudod mit beszélsz, vagy tudod és másokat nézel butának!

Megtartja az összes kutyát? Ez tudod kinek meséld! Ki vesz növendék vagy felnőtt kutyát? Mindenki kölyköt akar!

Még sok tanulnivalód van.

2010. aug. 11. 13:31
 68/80 anonim ***** válasza:
Hidd el, megveszik!
2010. aug. 11. 13:34
 69/80 anonim ***** válasza:
De olyat is láttam már, amikor a tenyésztő ivartalanítva ingyen odaadta, mert látta, hogy jó helyre fog kerülni.
2010. aug. 11. 13:35
 70/80 Akiteki ***** válasza:

10:53

Valóban, nem úgy kezdtem, hogy vettem egy szukát és hajrá

nekiestem kölyköket gyártani.

10 évig tanultuk a huskyt és utána vállalkoztunk az első alomra.

Ellentétben azokkal, akik már az első kutyájukkal nekiállnak kölyköket gyártani.

Kényelmetlen lehet, de valóban többet tudok igen sok mindenről.

2010. aug. 11. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!