Hogy mondjam el a nővéremnek, hogy miközben álltam be kocsival a kutya kiszaladt az utcára, és elütötte egy autó ? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Ma este jön haza, és nem tudom hogyan mondjam el neki... A kutya hátul van, próbáltam elásni, de nem tudom hogyan tudnám elmondani neki, nagyon félek, valami tippek ? Nagyon parázok :(2020. szept. 27. 20:21
41/78 anonim válasza:
Gyerekek, valaki csípjen meg!
42/78 anonim válasza:
#43, ha előbb jössz, olvashattál volna cifrábbakat is. (de a moderátor résen van..)
43/78 anonim válasza:
Egyébként HA tényleg igaz, akkor mond azt a nővérének, hogy hazaértél, és amikor kerested a kutyát nem találtad. Kerested az udvaron, amikor hallottad a fékezést, és amikor kimentél már késő volt.
A többieknek, pedig tényleg igaza van abban, hogy attól, hogy hátramész aludni a nővéred még keresni fogja a kutyát. Én is olyan vagyok. Ha a kutyám nem köszön nekem amikor hazaérek, akkor megyek és megkeresem. Gyorsan feltűnne, ha nincs meg.
45/78 anonim válasza:
Na mi lett kérdező? Remélem nem lett semmi bajod
46/78 anonim válasza:
Ugye nem aludtál odakint? Eléggé lehűlt az idő.
47/78 anonim válasza:
Nagy a csend, ma lehet tényleg érdemes lesz figyelni a híradót!
48/78 anonim válasza:
Azért van csend, mert kb 6 helyen sántított a sztori.
49/78 anonim válasza:
"El ütötte egy autó a kutyád. Részvétem."
Balesetek mindig voltak, vannak és lesznek is. Ha annyira szerette azt a kutyát szánhatott volna időt a nevelésre is.
50/78 anonim válasza:
Szerintem próbálj a kedvében járni és utánna mondd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!