Hogy mondjam el a nővéremnek, hogy miközben álltam be kocsival a kutya kiszaladt az utcára, és elütötte egy autó ? SÜRGŐS
Elütötték a kutyát és az foglalkoztat leginkább, hogy mit mondj a nővérednek?
Mondjuk az igazat, ha már így vigyáztál rá!
Ezzel mostmár együtt kell élned.
"Elütötték a kutyát és az foglalkoztat leginkább, hogy mit mondj a nővérednek?"
Mert mi foglalkoztassa? xd Valószínűleg a kérdező nem kutyamániás.
Ne hazudj, mert egyszer le fogsz bukni, és akkor sokkal rosszabb lesz mindenkinek.
Légy őszinte: Jöttél a kocsival be, a kutya meg kirohant.
Ne temesd el! Csak takard le valamivel, ha fontos volt neki a kutyája, inkább hadd ő temesse el, hagyd rá!
Mi az hogy hogy mondjad el, az igazat mondd el, ne ferdítsél semmit.
"Szia... van egy rossz hírem... :( A kutyusodat baleset érte, kiszökött a kapun miközben beálltam a kocsival és elütötte egy autó. Nagyon sajnálom..."
Hmm. Mondjuk
Figyelj (tesódneve)... Amikor jöttem haza és tolattam be (kutyaneve) kiszaladt az utcára és ... elütötte egy autó.
Így szépen elmondhatod az igazságot de hazudhatsz is hogy pl.
Figyelj (Tesónév) véletlen nyitvahagytam a kaput és (kutyaneve) nagyon ugatott, kimentem megnézni de már nem láttam sehol. Este 8 óta keressük de semmi...
Vagy
Figyelj (Tesónév). Amikor jöttem haza (kutyanév) nem jött előre és hátul sem halottam. Amikor hátramentem (kutyanév) ott feküdt és vérzett a (kitalálsz egy testrészt)/ nem vett levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!