Hogy mondjam el a nővéremnek, hogy miközben álltam be kocsival a kutya kiszaladt az utcára, és elütötte egy autó ? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Ma este jön haza, és nem tudom hogyan mondjam el neki... A kutya hátul van, próbáltam elásni, de nem tudom hogyan tudnám elmondani neki, nagyon félek, valami tippek ? Nagyon parázok :(2020. szept. 27. 20:21
21/78 anonim válasza:
Meg kellett volna nevelnie - kapun tilos lenne kirohannia a kutyának.
Valahol az ő hibája is, de amúgy ez egy baleset volt.
22/78 anonim válasza:
Pontozzatok le, de nehogy téged sajnáljunk már meg.
SZEGÉNY KUTYA MEG SZEGÉNY NŐVÉRED!
23/78 anonim válasza:
eddig nem futott ki? most történt először, hogy a kapun kocsival beállt valaki? kicsit hihetetlen a sztori
24/78 anonim válasza:
Már sötét van, de tegyél rá néhány követ vagy téglát. Majd máskor ásd el 1 méter mélyre.
Mondd azt, hogy elszökött.
26/78 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy engem sajnaljal, en vagyok a hibas, csak elegge fosok a noveremtol mert o nem az a megertos tipus, foleg ilyen helyzetekben...
Egyebkent tobbszor is ment mar ki, de futyultunk es mindig vissza jott, csak eppen jott egy masik auto is...
2020. szept. 27. 20:51
27/78 anonim válasza:
20 tonnás kamion után még össze bírtad kaparni szegényt? nem hihető.
mi a francnak nem volt megkötve, vagy volt a házban, amíg beálltál a kocsival?
28/78 A kérdező kommentje:
33-as, elmondom erthetoen, hogy meg te is megertsed. A 20 tonnas kamiont azt az embernek irtam aki ide jott kotoszkodni, de hanyszor irjam meg le hogy auto ? Vagy nalad a 20 tonnas kamion meg az auto kategoriaba sorolhato ?
2020. szept. 27. 20:53
29/78 anonim válasza:
Ha hazajött a nővéred leírod hogy mit mondtál és ő kit mondott/mit csinált?
30/78 anonim válasza:
Ezt a vergődést. Holnap iskola. Villany le, tévé, internet ki. Pihi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!