Hogy mondjam el a nővéremnek, hogy miközben álltam be kocsival a kutya kiszaladt az utcára, és elütötte egy autó ? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Ma este jön haza, és nem tudom hogyan mondjam el neki... A kutya hátul van, próbáltam elásni, de nem tudom hogyan tudnám elmondani neki, nagyon félek, valami tippek ? Nagyon parázok :(2020. szept. 27. 20:21
1/78 A kérdező kommentje:
legyszi komoly valaszokat mert ku*vara felek es nagyon komoly a helyzet
2020. szept. 27. 20:25
3/78 anonim válasza:
Nekem kiskoromban ugyan ez történt,nekem akkor azt mondták szívinkfartust kapott.Később elszólták magukat...
5/78 A kérdező kommentje:
Hat 22:00-kor vegez a munkahelyen, es olyan 30-45 korul szokott hazaerni attol fugg ut kozben csinal e meg valamit, es addig valamit ki kene talalni :/
2020. szept. 27. 20:29
6/78 anonim válasza:
Legalább eltemetted szerencsétlent? Vagy mit jelent az, hogy próbáltad elásni? Gondolom a tesód sem örülne, ha halottan kéne látnia a kutyáját, legalább temesd el akkor.
7/78 anonim válasza:
Baromság. Mi az h próbáltam elásni. Kint van a farka vagy mi? Amúgy egy tetemet nem elég 10 centi mélyre ásni több okból se.
9/78 anonim válasza:
Még egy kamu kérdés. Hihetetlen, hogy valaki ennyire gyerekesen viselkedjen, (értsd: Jaj mi lesz ha megtudja, úristen) úgy, hogy jogosítvánnyal rendelkezik (legalább 17 éves)
10/78 A kérdező kommentje:
Pedig olyan 10-15cm meter melyre astam el, de latszik a "sír" helye ugyhogy szerintem ha felkapcsolja a villanyt es a hatso kertre nez latni is fogja azt a kis helyet ott
2020. szept. 27. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!