Mit lehetne tenni ilyen esetben?
Lakik a környékünkön egy srác, párszor játszottak együtt a kutyáink, előadta, hogy mennyire szereti a kutyáját stb.
Aztán pár napja mondja egy másik kutyás, hogy látta ahogy megveri az utcán,nagyon meglepődtem nem hittem el, azt gondoltam keveri valakivel.Aztán többen is mondták, hogy kerülik mert sajnálják a kutyát.
Azóta én is 2x láttam, hogy megüti, a kutya egyből földre feküdt "megadta magát" de még akkor is ütötte tovább.
Azóta utána néztem a kutyának van saját Facebook oldala, a srácnak van egy étterme amit a kutyáról nevezett el minden tele csöpögéssel mennyire szereti, így szereti, úgy szereti. Barátnőm azt mondja ha látom kamerázzam le titokban ahogy veri. Nem hiszem, hogy összejönne.
Az,hogy itt nyekeregsz,hogy sajnálod a kutyát,meg nem hiszed,hogy bármi is történik,ha te lépsz ellene bármit is nem segít.
Most vagy akarsz neki segíteni és segítessz ahogy tudsz vagy nem foglalkozol a dologgal,mert nem a te dolgod.
Először is rég ki kellett volna írnod legalább ide a nevét vagy az étterem nevét,de még névtelenül sem mersz annyit meglépni,hogy közlöd kivel van bajod,hogy ha egy tőled kicsivel is tökösebb felismeri,látja ,hogy van alapja annak amit írtál legalább rá szólhasson.
"Mivel bizonyítékom nincs simán beperelhet üzletrontás vagy rágalmazás miatt."
Miért perelne be? Ha tényleg van alapja annak amit mondasz egyrészt el se jutna hozzá mielőtt ő léphetne,hamarabb jelentik fel vagy szólnak rá,másrészt ha nincs alapja a dolognak nem fog foglalkozni vele.Pár névtelen troll hol érdekelné.
Másodszor is,ha lefilmezed az alapján egy tőled megint csak bátrabb fel is jelentheti állatkínzásért (mert a bántalmazás már önmagában is annak minősül,nem nevelés verni az állatokat!).
Harmadszor..Kétlem,hogy ez valódi kérdés lenne,megint valaki agyszüleménye.Képzeletbeli állatbarát szuperhősök by Gyakorikerdesek.hu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!