Mit lehet tenni ilyen esetben a kutyával szerintetek?
Sziasztok! 8 hónapos a havanese-em. Kiskora óta beteges, állandóan megy a hasa, hányás, egész nyálkás hasmenesrol vam szó. Eleinte Real Nature tápot kapott, azóta azt sem kap, hanem orvos tanácsára “házi kosztot”, vagyis csirkemell, répa, rizs (nem allergia a csirkere.) Az is hozzátartozik a sztorihoz h minden alkalommal mikor ilyen probléma vam, szaladok vele a dokihoz, inkekciokat kap, és ki is vizsgaltak, megfigyeltek, nem találnak semmi olyan egészségügyi okot, ami ezt eredményezheti, elvittem más dokihoz is, ott is ezt mondtak. Jelenleg is hasmenese van és mindent kihányt... kapja az antibiotikumot, hasfogót, probiotikumot. Mindent amit az orvosok mondanak.
Viszont már ti, kutyatartók véleményére vagyok kiváncsi, kerlek titeket hogy ha eszetekbe jut valami szóljatok! :( köszönöm
Tenyésztőtől van? Van törzskönyve?
Egyébként érdemes megnézetni másik dokival is hátha mond valami újat
Nagyon szepen köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon gondolkozom a Barf etetesen!
Egyébként az első paroztatasa volt a nőstény kutyának, a hím már sokszoros “apa”. Az összes többi kölyök tok egészséges, pont nem rég beszéltem a többi gazdival hogy az ő kutyáik hogy vannak és senki másnak nincs ilyen panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!