Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túlzásba estem? Lehet ennek...

Túlzásba estem? Lehet ennek jogi következménye?

Figyelt kérdés

Csepelen a kutyasétáltatós helyeken nagyon elburjánzott a kutyasz*r téma.

Rengetegen nem szedik össze a kutyájuk után az ürüléket, és én állandóan belelépek.

Ha látok valakit aki nem szedi össze mindig rászólok, és általában ilyenkor lehajtott fejjel azt hazudják, hogy "nem láttam", "nincs nálam zacskó", ilyenkor legfeljebb adok nekik.

Viszont tegnap egy erős nap után lementem sétálni a kutyusommal, szembejön velem egy rózsaszín melegítős, rózsaszín műkörmös barbi, a kulcstartóméretü kutyájával, végig nézi ahogy odasz*rik a kutya, és szépen lassan tovább sétál.

Miután megkértem, hogy "legyen kedves összeszedni", akkor ő felháborodott, hogy "biztosan nem fogja fogdosni a kutyája sz*rát és én is hogyan lehetek ennyire undorító" (:D), majd megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy miért fontos összeszedni, viszont ő hajtogatta, hogy "őt ez nem érdekli, ha zavar szedjem össze" és faképnél hagyott.

Ezen annyira felidegesítettem magam, hogy egy zacsival összeszedtem a kutyaürüléket, utánamentem és rácsaptam a fejére, majd amíg ő artikulálatlanul visított addig a kutyámmal továbbkocogtunk.

Lehet ennek komolyabb következménye?

2020. szept. 18. 17:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
54%
Nem mondom hogy nem értelek meg, rühellem az olyanokat akik odaszaratják a kutyájukat, majd röhögve elsétálnak- de bizony ennek lehet következménye. Ő szabályszegést követett el, te bántalmaztál valakit nyilvánosan. Amit te tettél súlyosabb dolog. Amúgy van az a típus aki a nőkkel szemben erős, hapsikkal szemben már nem legénykedik. Felnézni nem fogok rád akkor sem, ha szólni jogosan szóltál a libának.
2020. szept. 18. 19:16
 22/67 anonim ***** válasza:
61%
Kamu.Egyszerűen csak nem csípi az ilyen csajokat meg a kis ebeket.Valószínű mert az a kategória nem állna le vele.🤔
2020. szept. 18. 19:20
 23/67 anonim válasza:
62%
Pontosan. Egy törékeny védtelen kislánnyal jaj de bátor voltál. Kertes volna hozzám idevágni... Már nem biztos hogy hazamentél volna egy darabban.
2020. szept. 18. 19:21
 24/67 anonim ***** válasza:
62%

Nem mindig kamu,hogy "nincs nálam zacskó".Az én kutyám rendszerint többször ürít kisebbeket (van,hogy 3 részletben is,mintha csak ezzel jelölgetne,rossz szokás.Kis korban mindig akkor mentünk fel,ha végzett az ürítéssel és így szokta meg. ><),ha elfogy a zacskó hát elfogy,én is ott hagyom.Másnap vagy később,ha arra járok és ott van még felszedem úgyis mindig ugyan azon a környéken megyünk végig.

A hozzád hasonló habzó szájúaknak is ugyan így elmondom,ha arra járok majd felszedem,vagy ha annyira zavarja,hogy az aktuálisan ott van,szedje fel,ne várjon.Nem tudom zsebre vágni,és akár milyen meglepő a tartón sincs végtelen mennyiségű zacsi.

Nem kell mindenkire visítani aki épp nem szedi fel.Ne másra vetítsd ki,ha szar napod van és nézz a lábad elé.. :D

2020. szept. 18. 19:23
 25/67 anonim ***** válasza:
60%

Persze, hogy lehet jogi következménye. Szerinted lehet szart nyomkodni mások fejére?

De ha nem is, jól bújj el, nehogy egy 100kg izom 2 méteres palival kergessen meg legközelebb, mert akkor már nem lesz ilyen vicces. Azt biztos, hogy nem úszod meg egy fejedre húzott adag ürülékkel.

Bár nekem amúgysem vicces, elkeserítő, hogy ekkora parasztok vannak, örülj neki, hogy nem egy olyan kaliberű nőbe futottál bele mint én,mert ott maradtál volna.

Lehet,hogy ott sem hagyta volna amúgy (akár később össze szedi, sokan azt szokták ha nincs már zacskó náluk, fogyó eszköz..), csak paraszt módjára bele pofáztál a dolgába és természetesen nem köteles neked magyarázkodni vagy indokokat adni, ott hagyta és kész.Ahogy senkinek nem is kell neked magyarázkodnia, a magad dolgával törődj.

Vagy közteresnek érzed magad? Esetleg az is vagy?

2020. szept. 18. 19:33
 26/67 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy meg legközelebb szerintem csak azért is otthagyja. :)
2020. szept. 18. 20:38
 27/67 anonim ***** válasza:
39%
Modern világ új ismerkedési platformja....
2020. szept. 18. 21:11
 28/67 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként érdekes, hogy itt mindenki hogy szidja habzó szájjal a BKV-n bliccelőkkel, vagy azokat akik nem szedik fel a kutyaszart... Vagy azokat akiknek szobakutyája van (abszurdum).

De azzal semmi gondja nincs élőben soha, ha a megállóban dohányoznak ott ahol elvileg tilos lenne.

Pedig ez sokkal nagyobb parasztság és károsabb a fenti kettőnél.

És míg a fenti kettő bárkivel megeshet véletlenül, abból, hogy egyszer megesik nem következtethetünk arra, hogy rendszeres... De véletlenül nem lehet rágyújtani.

2020. szept. 18. 21:55
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Vagy eldobni szemetet ahelyett,hogy az 5 méterenkénti kukák egyikébe tennénk..:D
2020. szept. 18. 22:01
 30/67 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy meg le lehet pontozni a válaszomat, ahol írtam, hogy ez bűncselekmény... Mert hogy ez csak “szabálysértés”.

Ez rohadtul nem igaz, ez bizony garázdaság.

A hatályos jogszabályban nincs megemlítve, hogy súlyos -az az 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozó- testi-sértésnek kellene megvalósulni:

“ 339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot

a) csoportosan,

b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva,

c) fegyveresen,

d) felfegyverkezve vagy

e) nyilvános rendezvényen

követik el.”

2020. szept. 18. 22:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!