Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túlzásba estem? Lehet ennek...

Túlzásba estem? Lehet ennek jogi következménye?

Figyelt kérdés

Csepelen a kutyasétáltatós helyeken nagyon elburjánzott a kutyasz*r téma.

Rengetegen nem szedik össze a kutyájuk után az ürüléket, és én állandóan belelépek.

Ha látok valakit aki nem szedi össze mindig rászólok, és általában ilyenkor lehajtott fejjel azt hazudják, hogy "nem láttam", "nincs nálam zacskó", ilyenkor legfeljebb adok nekik.

Viszont tegnap egy erős nap után lementem sétálni a kutyusommal, szembejön velem egy rózsaszín melegítős, rózsaszín műkörmös barbi, a kulcstartóméretü kutyájával, végig nézi ahogy odasz*rik a kutya, és szépen lassan tovább sétál.

Miután megkértem, hogy "legyen kedves összeszedni", akkor ő felháborodott, hogy "biztosan nem fogja fogdosni a kutyája sz*rát és én is hogyan lehetek ennyire undorító" (:D), majd megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy miért fontos összeszedni, viszont ő hajtogatta, hogy "őt ez nem érdekli, ha zavar szedjem össze" és faképnél hagyott.

Ezen annyira felidegesítettem magam, hogy egy zacsival összeszedtem a kutyaürüléket, utánamentem és rácsaptam a fejére, majd amíg ő artikulálatlanul visított addig a kutyámmal továbbkocogtunk.

Lehet ennek komolyabb következménye?

2020. szept. 18. 17:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
12%

Egyrészt azért érzik úgy hogy rendben van mert egy rózsaszín nőről van szó, nekik mindent szabad a kanos pasik szerint, másrészt mindegy nekik igazából, ha megfigyeled, minden kérdésben belekötnek a kérdezőbe és darabokra marcangolják, a frusztrációt levezetni jönnek ide.

De ez nem csak itt a kutyás kategóriában van jelen, hanem mindenhol.

2020. szept. 19. 15:53
 42/67 anonim ***** válasza:
62%
Sokkal inkább mint amit te tettél. Rohadtul más súlyú a két eset. Tudom hogy buksisimit,elismerést vártál azért amit tettél-ezt meg is kaptad pár IQ light alaktól- De te sokkal súlyosabb dolgot követtél el, ezt kéne felfognod. Kettőtök közül messze te vagy a rosszabb. Ha szemetelni látsz valakit, azt meg is vered? Bolti tolvajnak meg levágod a kezét? Ne játssz igazságosztót. Nem dicsőség, bűncselekmény. Önbíráskodás.
2020. szept. 19. 15:56
 43/67 anonim ***** válasza:
51%
"Egyrészt azért érzik úgy hogy rendben van mert egy rózsaszín nőről van szó, nekik mindent szabad" Egyesek meg azért érzik úgy hogy egy járkáló Barbival szemben okés az erőszak, mert nem bírják ezt a típust: Ki azért mert esélye sincs megdugni, ki irigységből, mert dühíti hogy erre a típusra figyelnek a csávók, nem rá..... Tök mindegy milyen külsejű, az erőszakos fellépés nem elfogadható. Sem az agyaltan pink libákkal, sem a mázsa húszas csajokkal, vagy a hapsikkal szemben.
2020. szept. 19. 16:03
 44/67 anonim ***** válasza:
12%
Nem azért kapta mert rózsaszín liba, hanem mert felelőtlen volt, nemtörődöm és lekezelő.
2020. szept. 19. 16:12
 45/67 anonim ***** válasza:
54%
Akkor SEM elfogadható amit a kérdező tett. Lecsukatnám a nő helyében. Ha mindenkinek nekimennék , akinek idegesít a stílusa, viselkedése, fél Kecskemét feljelenthetne. Az erőszak egy esetben elfogadható: Ha fizikai támadástól véded magad, vagy a gyermekedet. A nem bírom a pofáját messze nem elég indok.
2020. szept. 19. 16:21
 46/67 anonim ***** válasza:
15%

Ne sarkíts, nem követett el bűncselekményt, csak szabálysértést. Ahogy a másik fél is. Egy-egy. Fel lehetne jelenteni, ahogy a másikat is hogy otthagyta a szart. Bizonyítani valószínűleg egyiket sem lehetne, hamar lezárnák az ügyet, ha egyáltalán foglalkoznának vele.

Nevetséges kategória, nincs rá kapacitás.

De lehet még rágni ezt a témát a végtelenségig, én nem ragozom tovább mert nincs több mondanivalóm, mivel a sztoriban sincs annyi mint amennyit egyesek megpróbálnak belelátni.

2020. szept. 19. 16:29
 47/67 anonim ***** válasza:
39%
Sarkítok? Nem felszedni a kutyaszart, és rátámadni egy emberre szerinted ugyanolyan súlyú? Érdekes az értékrended.
2020. szept. 19. 16:33
 48/67 anonim ***** válasza:
45%
Azért leírnám mivel van gondom: a kérdező szólt amikor helytelen dolgot látott, ez teljesen rendben van, jogos. A liba a felszólítás ellenére sem tett semmit, ezzel ne lehet mit kezdeni, hisz nem jogosult az ember rákényszeríteni a másikat, semmiféle jogköre nincs rá. Pink Barbire kisétált a konfliktusból. És itt kezdődik a probléma: a kérdező utána ment, kifejezetten ártó szándékkal-. Na innentől lett súlyosabb téma az amit ő tett, mint a liba.
2020. szept. 19. 16:50
 49/67 A kérdező kommentje:

Nem etikai tanácsadást kértem, hanem érdekelt, hogy milyen jogi következményei lehetnek ennek.

Értem, hogy ti ilyen "füllhalgató be-világ ki" nyomorékok vagytok, akik elsétálnak valaki mellett aki éppen össze esik, és simán végig nézik ahogy összesz*aratják kerületet, és gondolom a 99esen is végig nézitek ahogy két férfi egy nőt a hajánál fogva rángat le a buszról, de én nem ilyen vagyok.

Ha történik körülöttem valami akkor reagálok: Ha valakinek hirtelen segítségre van szüksége akkor segítek, de azt sem hagyom szó nélkül amikor valaki kibasz egy üres üveget a kocsiból a parkolóban.

Ebben az esetben nem tudtam másként reagálni: normálisan szóltam hozzá, normálisan megkértem, hogy szedje össze.

Nem azért csaptam kutysz*art a fejére, mert irigylem (lol láttál te már ilyet szerzetet?), vagy esetleg ilyenre vágyom de elutasít (:D:D:D milyen frusztráltság van benned ember?), hanem azért mert nem tudtam mást tenni, hiszen ha rendőrt hívok az kiröhög, ha megütöm akkor én leszek bajban. Mit kell az ilyennel csinálni? Adjam el a lakásomat és költözzek el ha nem akarok kutyaszarban lépkedni. Menjek utána mint valami elb*szott zaklató és videózgassam? Besz*pta, engem érdekel a környezetem, legközelebb tuti összeszedi.

Még egyszer megismétlem csak erélyesebben: Nem lelki nyomorultak sírását akarom hallgatni, hogy milyen "féreg" vagyok, mert megpróbálom tisztán tartani a környékünket, hanem tudni szeretném, hogy lehet-e ebből jogi bajom.

2020. szept. 19. 16:53
 50/67 A kérdező kommentje:

"Pink Barbire kisétált a konfliktusból. És itt kezdődik a probléma: a kérdező utána ment, kifejezetten ártó szándékkal-. "

Ergo, én holnap elmegyek a házad elé, és mostantól mindennap odasz*ratom a kutyát. De te nem tehetsz semmit, ugyanis amikor rám szólsz akkor én szent Buddhaként kimutatva a felsőbbrendűségemet "ki sétálok a konfliktusból". Neked pedig viselned kell egy életen át, hogy minden reggel sz*rba lépsz, vagy esetleg összeszeded a kutyám után :) Tetszik ez a kép? Mit csinálnál?

2020. szept. 19. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!