Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya ez? Most csapódot...

Milyen kutya ez? Most csapódott hozzám az esőben, aztán hazajött velem.

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 4. 09:05
 81/101 anonim ***** válasza:
Nem lehetne elkérni az emailcímét az oldal üzemeltetőjétől? Szerintem egy lopás elég jó indok...
2010. aug. 23. 21:06
 82/101 A kérdező kommentje:

Továbbra sem értem min agytok fennakadva. Alpári hangnem? Én szerintem elég sokáig kedvesen beszéltem veletek, ti kezdtetek el csesztetni, úgy, hogy itthon sem voltam. Ezek után hadd ne legyek már bűbályos, bár magatokat nehezebb észrevennetek. Nem tudom mennyire volt egyértelmű Lilike meg az összes többi kutya gazdájának, hogy kan kutyáról volt szó, és hogy aki gondozta, az már megtalálta a gazdáját.

Lopás??? Te mégis miről beszélsz? Befogadtam egy kutyát, aki ázott az esőben, majd rábíztam egy másik személyre a nevelését, míg nem vagyok otthon, majd ő meglelte a gazdáját is, és még én loptam el a kutyát... De nyugodtan beszélhetek rágalmazásról is:

179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával 134 vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt,

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

Én is szeretlek titeket, nagy kutyabarátok :)

A kutyának pedig van egy igen nyilvánvaló fogyatékossága. Lilikének, vagy Isten tudja kinek a gazdája ha ezt megmondja esküszöm elveszem a gazdájától, és elviszem neki akár a tengeren túlra is.

2010. aug. 23. 21:33
 83/101 anonim ***** válasza:
Rágalmazás és becsületsértés akkor lehet, ha valakit a nevén rágalmaznak, de a te neved itt nem derült ki. De azért vicces vagy, hogy paragrafusokkal érvelsz.
2010. aug. 23. 21:37
 84/101 anonim ***** válasza:
Adj meg egy elérhetőséget mert nyilvánosan Lilike gazdái nem adhatnak ki információt hisz bárki visszaélhet vele. Gondolj csak bele ha tényleg előkerül Lilike, a gazdik itt megadták az ismertetőjelét, bárki elismétli és viszi a kutyát.
2010. aug. 23. 21:47
 85/101 anonim ***** válasza:
Ha ilyen tiszta a lelkiismereted miért esik nehezedre felvenni a kapcsolatot és személyesen beszélni a gazdikkal hogy mindent tisztázhassanak?
2010. aug. 23. 21:48
 86/101 A kérdező kommentje:

@csakkitti

Azért vicces, hogy moderátorokkal, meg emailcímekkel fenyegetőzik, onnan már egy nevet megtalálni nem nagy ügy, és kétségem nincs felőle, hogy az eddigi megnyilvánulásai után nem kezdene el név szerint is rágalmazni. Becsületsértésről nem tudom ki beszélt.

a bcr73g@gmail.com emailcímre pedig tényleg várom, hogy mondja el a feltételezett gazda, hogy mi a fogyatékossága a kutyának. Viszont aki gondozta, abban vélhetőleg eléggé megbízom, ha már a házamba is beengedtem, hogy gondozza az állatimat, így biztos vagyok benne, hogy az igazi gazdáit lelte. Miért élitek bele magatokat lehetetlen dolgokba? Csak nektek lesz rosszabb, és hitegetitek magatokat, hogy egy kan kutya lehet szuka, és több száz kilométert utazott, heteken át...

2010. aug. 23. 22:23
 87/101 anonim válasza:
A képen létható kutyus LILIKE én négy évig gondoztam, biztos,hogy Ő az!!!! Visszatérve családom és én csak kértünk ha végig olvasod 08.05.tól.
2010. aug. 24. 07:32
 88/101 anonim ***** válasza:
Könyörgöm csináljatok már egy fényképet a hasáról, hogy kukija van, akkor talán mindenki megnyugszik.
2010. aug. 24. 07:36
 89/101 anonim válasza:
Nem KAN hanem SZUKA ezt mindketten tudjuk
2010. aug. 24. 08:25
 90/101 anonim válasza:
Az elvesztő miért nem nézheti meg személyesen? Én tuti rendőrséghez fordulnék. Rendőrrel mennék ha az én kutyámról lenne szó!!!!!!!!!!!
2010. aug. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!