Milyen kutya ez? Most csapódott hozzám az esőben, aztán hazajött velem.
Továbbra sem értem min agytok fennakadva. Alpári hangnem? Én szerintem elég sokáig kedvesen beszéltem veletek, ti kezdtetek el csesztetni, úgy, hogy itthon sem voltam. Ezek után hadd ne legyek már bűbályos, bár magatokat nehezebb észrevennetek. Nem tudom mennyire volt egyértelmű Lilike meg az összes többi kutya gazdájának, hogy kan kutyáról volt szó, és hogy aki gondozta, az már megtalálta a gazdáját.
Lopás??? Te mégis miről beszélsz? Befogadtam egy kutyát, aki ázott az esőben, majd rábíztam egy másik személyre a nevelését, míg nem vagyok otthon, majd ő meglelte a gazdáját is, és még én loptam el a kutyát... De nyugodtan beszélhetek rágalmazásról is:
179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával 134 vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.
Én is szeretlek titeket, nagy kutyabarátok :)
A kutyának pedig van egy igen nyilvánvaló fogyatékossága. Lilikének, vagy Isten tudja kinek a gazdája ha ezt megmondja esküszöm elveszem a gazdájától, és elviszem neki akár a tengeren túlra is.
@csakkitti
Azért vicces, hogy moderátorokkal, meg emailcímekkel fenyegetőzik, onnan már egy nevet megtalálni nem nagy ügy, és kétségem nincs felőle, hogy az eddigi megnyilvánulásai után nem kezdene el név szerint is rágalmazni. Becsületsértésről nem tudom ki beszélt.
a bcr73g@gmail.com emailcímre pedig tényleg várom, hogy mondja el a feltételezett gazda, hogy mi a fogyatékossága a kutyának. Viszont aki gondozta, abban vélhetőleg eléggé megbízom, ha már a házamba is beengedtem, hogy gondozza az állatimat, így biztos vagyok benne, hogy az igazi gazdáit lelte. Miért élitek bele magatokat lehetetlen dolgokba? Csak nektek lesz rosszabb, és hitegetitek magatokat, hogy egy kan kutya lehet szuka, és több száz kilométert utazott, heteken át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!