Milyen kutya ez? Most csapódott hozzám az esőben, aztán hazajött velem.
2010. aug. 4. 09:05
41/101 anonim válasza:
"nem bamba spániel, sem okoska tacskó"
A spánielek és a tacskók nevében kikérem magamnak ezt a degradáló megnyilvánulást. Volt spánielem, jelenleg van egy tacskóm és nagyon rosszul esik, hogy így nyilatkoztál, mert a spániel egyáltalán nem bamba (hisz egy vadász kutya hogy lenne már bamba?) és a tacskó pedig nem okoska, hanem egy nagyon okos és rafinált kutya.
Többiektől elnézést az offért.
42/101 anonim válasza:
és elárulod mit tervezel most a kutyával?
43/101 anonim válasza:
spániel szerintem úgy bamba, hogy nem egy erőszakos kutya mint a yorki, hanem alkalmazkodó.
44/101 anonim válasza:
Szia!
Valószínű megvan a gazdi. Irok részletes leírást!
45/101 anonim válasza:
Szia!
Létszi valahogy vegyük fel a kapcsolatot!
46/101 Imolaa válasza:
Kérlek küldj erre az email címre - harcsar.imola@gmail.com - egy telefonszámot meg egy címet mert a kép alapján egyértelműen az én kutyusom és, hogy ezt biztosra tudjam néhány dolgot szeretnék kérdezni a kutyusról.
köszönettel Imola
47/101 anonim válasza:
Én is írtam neked privit.De nem a mi kutyusunk.A mienk Kistarcsán veszett el.
48/101 Imolaa válasza:
Nagyon szerető gazdik vagyunk, négyéve van nálunk, szeretnénk visszakapni, mindenhol ki van plakátolva, minden orvosnak, kutyakozmetikusnak szóltunk, internetes oldalokon is fennt van. Mi a XVIII.kerben lakunk. Köszönjük, hogy szurkoltok, hogy visszakapjuk biztosan a mienk.
49/101 anonim válasza:
a kérdező Debrecenben találta ...
50/101 Imolaa válasza:
Nem debrecenben találták, aki a képet feltette a kereső oldalra Ő a debreceni,azt kérném ha valakinek megírta a hölgy a z elérhetőségét privátban, segítsen megtalálni a címet mert hamarabb haza kerül a kutyusunk Lilike a neve. Köszönjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!