Milyen kutya ez? Most csapódott hozzám az esőben, aztán hazajött velem.
Tisztelt Hölgyem!
Kérem mihamarabb jelentkezzen a 06 30 308 6921-s telefonszámon a talált kutyus miatt!
Köszönettel:
Harcsár Attila
Tisztelt Hölgyem!
Az Ön álltalt talált kutyus a kép alapján, szinte majdnem biztos, hogy a sogórnőméké!!
Mivel sokat láttuk,játszottunk vele, így mindannyiunk kis kedvencévé vált, nagyon szeretnénk ha megtalálnánk s vissza kerülne szerető családjához!
Kérjük Önt, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot valamilyen formában, hogy megbizonyothassunk, hogy tényleg az a Yorkie Lilike, akit már az egész család, barátok,ismerősök keressük mindenhol!
Bízunk segítő szándékában!
Köszönettel: Gál Julianna: 06 20 4738739
Harcsár Attila,Harcsár Imola: 06 30 308 6921
Azért kant és szukát nehéz összekeverni. És a kép alapján az én yorkim is lehetne pedig itt csücsül mellettem.
Ennek ellenére egy próbát megér. És a kérdezőnek meg csak annyit hogy k*rva tisztességtelen amit csinál, láthatja hogy ez a család majd megdöglik hogy visszakaphassa a kiskutyájukat, és talán feleslegesen reménykednek de ezt akkor is tisztázni kell.
Az igen... Látom vannak itt jó páran, akiknek szövegértési gondjaik vannak.
Nem tudom, "az elutazom 2 hétre" mondatrészt hogyan lehet félreértelmezni, de gratulálok azoknak akik letolvajoztak, leszemeteztek, legusztustalanoztak, stb. stb. Lehet velem vannak gondok, de ha elutazik egy ember és ezt bejelenti, abból nyilván az következik, hogy nem valószínű, hogy elérhető lesz az utazás alatt, és nem fogja látogatni ezt az oldalt. A privát üzenetes kommentekre már volt válaszom, lehetőség szerint értelmezzétek azt is kicsit jobb átlaggal, mint az előzőeket.
A kutyára térve: akit megbíztam a gondozásával, annál jelentkeztek a gazdái, így visszakerült hozzájuk.
Egy-két kommentelő kiállt mellettem míg nem voltam itthon, nekik köszönöm, és tényleg felháborítónak tartom, hogy egyesek lehölgyemeznek, miközben férfi vagyok (jó, nem tudhattátok), de azért egy kan és egy szuka kutyát csak meg lehet különböztetni. Ezután meg még a lelkes elvetemült állattartó még bizonygatná itt, hogy az ő szukája van a képen... gratulálok neki. Egyszerűen szánalmasak vagytok, hogy egy embert aki befogad egy elkóborolt állatot pár napra azt már szidjátok agyba-főbe, miközben ti vagytok a NAGY-NAGY állattartók. Aztán még olvasni sem tudtok. Szép kis társaság, kívánhatnám, hogy vesszen el a ti állatotok aztán meg őrüljetek bele, de inkább nem teszem, mert az állatnak lenne rossz. Beleőrültök ti amúgy is magatoktól az életbe.
Bárminemű észrevételt szívesen fogadok, sőt, még ki is emelem a kérdést, hogy lássák kik is vagytok ti.
Könyörgöm beszélj már Lilike gazdiaival hogy megnyugodhassanak. Kép alapján nem lehet megítélni, a képen egy agyon ázott kis egérke látszik, akár az enyém is lehetne, azért a yorki közt nincsenek akkora eltérések, de addig nem nyugszanak meg amíg nem beszélhettek veled, legyen benned ennyi emberség hogy felhívod és elmondod hogy két golyó lógott a kutya lába között...
(azt meg azért megkérdezem hogy biztos az eredeti gazdinak adtátok oda? bizonyította hogy az öve? mert mondani bárki mondhatja...)
ÉN FÜRDETTEM MINDEN HÉTEN UGYAN ÍGY LÁTTAM BIZTOS HOGY AZ ÉN KUTYÁM SZERETNÉM VISSZAKAPNI MINDENÁRON!!!!!!!!!!!!!!!
anita.harcsar@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!