Milyen kutya ez? Most csapódott hozzám az esőben, aztán hazajött velem.
Tényleg állatorvoshoz kellene vinni, hátha van benne chip.
Egyébként nekem nem tűnik keveréknek. Minden esetre nagyon aranyos, tőled pedig tényleg nagyon kedves dolog volt, h hazavitted :))
Kellene nézni benne chipet, plakátolni kéne a városban a fényképével, hirdetést feladni a helyi újságban, tévében. Lehet valaki sírva várja haza. Jól tetted, hogy hazavitted, de azért az nem olyan egyszerű, hogy ülsz a babérjaidon és ha nem jön magától a gazdi, akkor megtartod. Gondolj bele, ha te veszítenéd el a kutyusod, milyen szomorú lennél...
Egyébként szerintem ez egy fajtatiszta yorki, és ezek a kutyusok nem arról híresek, hogy a gazdáik csak úgy meg akarnak válni tőlük és szélnek eresztik! Lehet, hogy elszaladt és a gazdi nem tudta visszahívni, vagy megszökött világot látni vagy csak megijedt valamitől és azért veszett el.
Mozgass meg minden követ, hogy megtaláld a gazdiját és légy nagyon résen ha nincs chip a kutyában! Nézd meg, nincs-e valamilyen különös ismertető jegye, ha van, akkor ezt ne írd bele a hirdetésbe, hanem ez legyen az, amit a gazdinak meg kell mondania, hogy bizonyítani tudja, valóban övé-e a kutya! Ugyanis ilyen kutyákra harapnak az emberek és nem kizárt, hogy valaki kamuból mondaná, hogy az övé... Kérhetnéd akár profi állatvédők segítségét is, akiknek nagy gyakorlata van abban, hogyan kell elveszett kutyát hazajuttatni.
Érdemes lenne föltenni ide:
És helyileg hol laksz amúgy, melyik városban? Már csak azért kérdezem, mert ahol én lakom, a környéken pont most láttam egy plakátot, hogy eltűnt yorkit keresnek. Budapest VIII. kerület. Ki is plakátolta a gazdika.
Szia!
Írtam neked privátot!!
örülök neki, csak fogalmam sincs, hogy mi volt a jelszavam arra a címre amivel ide regisztráltam.
Igazság szerint, most kisebb gondom is nagyobb annál, hogy én kutassam fel a gazdáját. Holnap reggel el is utazom 2 hétre, bár lesz aki vigyázzon a kutyákra. Nyilván ha ki lesz plakátolva stb. akkor szólok a gazdájának, de azt, hogy saját időmből pénzemből felkutassam a gazdáját nincs lehetőségem.
Rengeteg elveszett yorkit keresnek kétségbeesve. Nem lenne erkölcsös csöndben megtartani, tudván hogy lehet valaki nagyon siratja. Ha nem érdekel, vagy nincs időd vele foglalkozni akkor keress neki egy iediglenes befogadót, aki intézi majd a chip nézést, plakátolást, hirdetést.
kan vagy szuka kutya? hol találtad? Valami azonosító van rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!