Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Caesar Milan vagy Victoria...

Caesar Milan vagy Victoria Stillwell?

Figyelt kérdés

Egyik embertől ezt hallok, hogy sokkal jobban képez, tanít, a másiktól mást. Azt mondják néhányan, hogy Victoria, csak vinnyog a kutyákkal, meg oda áll, csípőre tett kézzel, és dirigál, meg csak jutalommal tud nevelni, esetleg büntetéssel. És csak kis kutyákat, komoly problémás kutyákal nem foglalkozik annyira.

Caserrol azt hallom, Ő sokkal jobban tanít, elmondja az energiákat, a leki egyensúly a fontos, a gazdinak, meg a kutyának. Sokkal jobban elmagyarázza, hogy a kutya az csak kutya, meg falkatag, és a kutyáktől nem kell félni, meg pk nem foglalkoznak azzal, hogy ha egyszer megharaptak, elfelejtik, nem kell félni tőlük mert ők a "jelenben" élnek. Meg azt monndják túl kemény a kutyákkal, mert rájuk szól, hogy HÉ, meg meglegyinti őket, hogy kihozza őket az ugatásból. Ha elviszi sézálni a kutyákat, megrántja a pórázt, ha a másik kutyára néz, meg futópadra teszi a kutyát, meg huzatja magát görkorival. Sokan azt mondják, rohadt sokat érnek vele az emberek, mert Ő elviszi a falkájába a kutyát, de minekünk nincs olyanunk, meg magánál tartja a kutyát. Mondja, hogy ne nézzenek rám ne érjenek hozzá, majd a kutya oda jön, ha akar. Azt mondják Caesar sokkal híresebb, meg hozzáértőbb, mint Victoria.

Szerintetek melyiknek kell inkább hinni, melyik a jobb módszer?

2010. júl. 25. 15:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
45%

Victoria

ő több mint 10 éve foglalkozik a kutyákkal és ő ért hozzájuk!!!!!!!!!!!!!!

2010. aug. 1. 15:37
 32/62 anonim ***** válasza:
77%
Nekem Caesar módszerei tetszenek és szerintem nem hülyeség ez az energia dolog. Versenyszerüen agilityzek a kutyáimmal és látom rajtuk is, hogy ha nekem semmi kedvem éppen agilityzni akkor nekik sincs és folyamatosan bénázunk. Ha viszont nagyon jó passzban vagyok akkor pedig tökéletesek vagyunk. A kutya idomul hozzád, olyan hangulata lesz mint neked. Ha te stresszes vagy vagyis negativ energiákat bocsátasz ki a kutya felveszi ezt, ő is nyugtalanná válik. Viszont ha kiegyensúlyozott vagy és higgadt akkor a kutyád is sokkal jobban kezelhetőbb. Ezek tények és tapasztalatok és nem a médiához szólnak. Persze mindkettőjüknek vannak olyan dolgaik amik azért kellenek, hogy eladható legyen a müsor de ez csak kis részben nyilvánul meg a sorozatokban. Akinek meg nem tetszik nem kell néznie, nem kell magára vennie. Sokaknak segit mindkét fél szóval nem csinálhatják rosszul, mindkettőjük letett már valamit az asztalra ezt vegyétek figyelembe.
2010. aug. 1. 16:11
 33/62 anonim ***** válasza:
47%
mióta kutyám van, mindig Victoriára hallgatok. Caesar sztem túl kemény, az, meg hogy a jelenben élnek, igaz, de emlékszenek régi dolgokra. pl. több, mint 1 éve hoztam a kutyám a menhelyről, ott csak pár hónapot volt, de emlékszik a régi nevére, amit még a menhely előtt, az előző gazdája adott neki, és hallgat is rá. ha megharapnak, azt nem felejtik el... az meg, h azt mondta Caesar, h hé, azzal sztem nem ér el semmit, mert a kutya nem tudja, mit jelent. vezényszót kell olyankor mondani (nem szabad, gyere, marad...), mert a hével nem tud mit kezdeni a kutya...
2010. aug. 1. 18:03
 34/62 anonim ***** válasza:
80%

18:03 hozzászólónak

A "hé"t nem parancsszónak használja szerintem hanem maga a hangsúly miatt. Hangsúlyból lejön a kutyának, hogy fogja vissza magát. Na meg lehet hogy kemény Ceaser de ki látta már hogy Victoria pitbullokkal foglalkozik vagy stafikkal??? Én egy ilyen esetet se láttam tőle. (persze ez lehet azért is mivel nem szoktam folyamatosan lesni a müsorát) Ceaser pedig még a képeken is folyton ezekkel a fajta kutyákkal pózol.

2010. aug. 1. 18:56
 35/62 tibi03 ***** válasza:
87%
Nekem Cesar módszere jobban bejön, az igazán problémás kutyáknál Victoria módszere nem igazán hatásos szerintem. Victoria inkább kutyakiképző, Cesar pedig kutyapszichológus. Röviden. Bővebben meg csak meg kell nézni a két műsort és szerintem világos lesz a dolog! ;)
2010. aug. 1. 20:48
 36/62 anonim ***** válasza:
65%
azt írtam mindkettő, erre lepontoztak -.-
2010. aug. 1. 22:09
 37/62 anonim ***** válasza:
40%

Victoria Stillwellről egy rövid magyar videó:

http://www.youtube.com/watch?v=iViWHBtWIek

amúgy én kb. 30-40 részt néztem meg a póráz két végénből, és hihetetlenül sokat tanultam belőle. mostmár én is tudok másoknak tanácsot adni :D és most az a tanácsom, hogy ti is nézzétek, mert Victoria Stillwell egy zseni.

itt lelehet tölteni:

[link]

2010. aug. 1. 22:35
 38/62 Akiteki ***** válasza:
84%

kb. 10x linkelték már be ezeket a letöltéseket. Tök jó, hogy az ingyenes az nem működik. 9 dollárt egy filmért enyhe túlzásnak tartok.

Bocsi az offért, de unalmas már, hogy ahányszor meg akarom nézni, mindig így járok

2010. aug. 1. 23:21
 39/62 Allison ***** válasza:
81%

De azért a világon nem csak pitbullok meg problémás kutyák vannak. Mégis mit kezdjen az akinek a kutyájával nincs baj és egyszerűen csak kutyázni vagy versenyezni akar? Azokhoz ki szól? Alap dolog hogy a kutya megérzi a hangulatunk, ehhez szerintem nem kell tv-ben bámulni őket akik a sok buta emberen gazdagodtak meg. Olyan alap dolgokat mondanak ami ösztönös egy jó kiképzőnél ők meg ebből zsebelik be a nagy pénzeket.

Szóval nekem egyik sem jön be.

2010. aug. 1. 23:57
 40/62 anonim ***** válasza:
48%

18:56-nak: nem tudom, h Victoria foglalkozik-e harcikutyákkal, de pl múltkor láttam, h 4 agresszív weimari vizslát nevel...az egyik mindenkinek nekiment, a másik folyton ugatott...

18:03 voltam

2010. aug. 2. 05:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!