Mennyire hatásos a Victoria féle módszer amikor kutyák akarnak támadni?
Ma sétáltam és a főút mellet egy kis rét után van a strand ami nem működik, de fel akarják újítani. Megnéztem elkezdték-e már. Elmentem a bejáratig és előjött két fekete kutya. Nem tudom milyen fajták voltak, mert nem néztem rájuk. Nagyon ugattak meg minden aztán én szépen elsétáltam, közben hajtogattam nekik, hogy helyedre. Nagyon megijedtem, még talán most is kalapál a szivem.
Mennyire válik be ez a módszer így? Vagy csak szerencsém volt, hogy nem támadtak meg?
23/N
Nekem bevállhatott, mert elég mérgesnek tűntek a kutyák, de nem futottam, nem néztem rájuk, mondtam nekik, hogy helyedre aztán szépen leszkadtak rólam mire a járdához értem.
Bear Grylls is ezt tanácsolta a túlélősójában.
Engem is követett már ugatva kutya. Nem állítom, hogy nem voltam betojva, de próbáltam nem mutatni, mintha nem is hallanám, mentem tovább.
Ez a legjobb megoldás, ügyes voltál. Még annyi, hogy én a karomat összefontam, hogy ne lóbáljam a kutya előtt.
Én a nyakam köré fogtam a kezem, ha úgy van akkor ne harapják ott meg. Ezt a helyedre azért mondtam, hogy menjenek el, mert a TV-be is ez volt, hogy helyedre, takarodj, fúj hagyd stb, mert ugye a legtöbb kutyának akinek volt gazdija érti ezeket valamellyest. Valamit tennem kellett, ami épp eszembe jutott, mert nagyon meg voltam ijedve. Valahogy nem akartam kutyakaja lenni.
Ilyenkor az ember megijed és azt teszi ami épp eszébe jut. Csak nehogy kisgyerek járjon arra, mert az tuti elfutna, és akkor ugye a kutya valószínű megtámadná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!