Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hangyák ellen valami hatásos...

Hangyák ellen valami hatásos módszer?

Figyelt kérdés
Ha valaki tud hangyák ellen valamilyen hatásos módszert azt kérem írjon, mert a létező összes hangyaölő szert bevetettem már(hangyacsapda, csalétek..stb)de így is csak jönnek...nagyon durván!Az egész konyhám tartalmát ki kellett dobnom, mert mindenbe belemásztak!Már nem merek reggel a konyhába menni....segítsetek!!!!!
2011. júl. 18. 07:48
 1/8 anonim válasza:
Edd meg finom hangya husi
2011. júl. 18. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szórj szét sütőport. Megeszik és felfújódnak tőle.
2011. júl. 18. 08:16
 3/8 danivokakirlay válasza:
Szerintem hogyha Kővel van kirakva a konyhád és a padlón mászkálnak ajánlom a házi készítésű "lángszórót" 1 gyujtó 1 hajlakkos spré(amiben még van)Vigyázz ha ezt a módszert alkalmazod mert fel is gyulladhat minden ezért nem nagyon ajánlom de szerintem keresd meg a hanygyaboy-t és pusztítsd mindennel ;)
2011. júl. 18. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:
A lángszórón túl vagyok hatott akkor, azóta nem jönnek ott elől, hanem a másik sarokban.A sütőport megpróbálom. Egyébként járólapos a konyhám szóval fel kéne bontani az egészet, hogy megtaláljam a bojt!Már az egész lakás tele van hangyacsapdával mégsem döglöttek meg.Hihetetlen kis dögök!Köszönöm az ötleteket!
2011. júl. 18. 10:49
 5/8 anonim válasza:

Csak jelzem,ugyanez a problémám és még semmi.Én is megpróbáltam mindent.Mostanában az összes konektorból- és mindenhonnan,ahová fújtam vagy szórtam valamit - szórják kifelé a döglött hangyákat,ott a kupac rendszeresen mindegyik alatt.Lassan beszakad a ház a földbe,annyi mindent kitermeltek már és még mindig van utánpótlás.

Szívesen vennék valami tényleg hatékony módszert

bocsi hogy nem tudtam segíteni....de ezzel a problémával sztem nem vagy egyedül

2011. júl. 20. 12:04
 6/8 anonim válasza:
porszívóz
2011. aug. 14. 13:24
 7/8 anonim válasza:
nyers uborka!!!! ahol jönnek, odateszed, jól meg is dörzsölöd a járólapot, garantáltan eltűnnek!
2012. jan. 6. 14:41
 8/8 anonim válasza:
Porszívózz!
2012. jan. 7. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!