Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Caesar Milan vagy Victoria...

Caesar Milan vagy Victoria Stillwell?

Figyelt kérdés

Egyik embertől ezt hallok, hogy sokkal jobban képez, tanít, a másiktól mást. Azt mondják néhányan, hogy Victoria, csak vinnyog a kutyákkal, meg oda áll, csípőre tett kézzel, és dirigál, meg csak jutalommal tud nevelni, esetleg büntetéssel. És csak kis kutyákat, komoly problémás kutyákal nem foglalkozik annyira.

Caserrol azt hallom, Ő sokkal jobban tanít, elmondja az energiákat, a leki egyensúly a fontos, a gazdinak, meg a kutyának. Sokkal jobban elmagyarázza, hogy a kutya az csak kutya, meg falkatag, és a kutyáktől nem kell félni, meg pk nem foglalkoznak azzal, hogy ha egyszer megharaptak, elfelejtik, nem kell félni tőlük mert ők a "jelenben" élnek. Meg azt monndják túl kemény a kutyákkal, mert rájuk szól, hogy HÉ, meg meglegyinti őket, hogy kihozza őket az ugatásból. Ha elviszi sézálni a kutyákat, megrántja a pórázt, ha a másik kutyára néz, meg futópadra teszi a kutyát, meg huzatja magát görkorival. Sokan azt mondják, rohadt sokat érnek vele az emberek, mert Ő elviszi a falkájába a kutyát, de minekünk nincs olyanunk, meg magánál tartja a kutyát. Mondja, hogy ne nézzenek rám ne érjenek hozzá, majd a kutya oda jön, ha akar. Azt mondják Caesar sokkal híresebb, meg hozzáértőbb, mint Victoria.

Szerintetek melyiknek kell inkább hinni, melyik a jobb módszer?

2010. júl. 25. 15:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
59%
Caesar nagy, kemény kutyákat nevel inkább, Victoria meg lakásban tartott ölebeket inkább... ezzel az energia dologgal én se tudok mit kezdeni, hadd ne kelljen már a saját hangulatomoat befolyásolnom a kutyaneveléshez, nem tudok és nem is akarok mindig nyugodt és felvillanyozó lenni... továbbá Caesar nekem túl kemény. Persze nincs és nem is lesz olyan kutyám, akinek olyan kemény kézre lenne szüksége. De egy agresszív kaukázusit tuti,hogy Caesarhoz vinnék megnevelni, és nem Victoriához.
2010. júl. 25. 16:53
 12/62 anonim ***** válasza:
100%
16:01 national geographic-on szokott lenni:)
2010. júl. 25. 17:02
 13/62 anonim ***** válasza:
87%

Akár tetszik,akár nem,a hangulatunk befolyásolja a kutyát.Ez van.

Pont olyan dolog,mint mikor a munkahelyünkön a főnök ideges,lehet hogy nem is ránk,de mi átvesszük a feszültségét.

2010. júl. 25. 17:32
 14/62 anonim ***** válasza:
67%
Victoria Stillwelltől nagyon sokat tanultam. azt a caesar milan-t nem nagyon ismerem, lehet jobb, de victoria is nagyon jó. én legalábbis általa meg tudtam nevelni a kutyámat, és nagyon sok mindenre rájöttem, hogy mit miért csinál egy kutya, és hogyan kell azt kezelni. szóval nálam VICTORIA :)
2010. júl. 25. 17:39
 15/62 anonim ***** válasza:
44%
Az egy dolog hogy befolyásolja de nehogy már a hangulatváűltozás miatt ne menjen tovább az élet vagy akkor már ne is fogadjon szót a kutya!
2010. júl. 25. 17:46
 16/62 Akiteki ***** válasza:
69%

Ezeknél a módszereknél bármelyik jóravaló kutyakiképző többet tud. Csak nekik kevésbé jó a managerük.

Meg lehet nézni, szórakoztató.

De műteni sem a Vészhelyzetből tanul meg senki.

2010. júl. 25. 17:51
 17/62 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem Caesar Milan a jobb. Amit pedig néhány előző válaszoló hókuszpókusznak nevez az nagyon is fontos. Nem azért fog a kutya falkavezérnek tekinteni, mert betartom az olyan dolgokat, mint pl.: gesztusevés, persze erre is szükség van. A jellem akkor is sokkal fontosabb. Aki pedig nem képes felfogni ezt a "hókuszpókuszt", az inkább fogja be a száját.

Tartsatok Kuvaszt vagy Kaukázusit. Megnézem mire mentek Victoria módszereivel.

2010. júl. 25. 17:54
 18/62 anonim ***** válasza:
51%
Már nem azért te téged miért zavar ennyire ha valakinek nem tetszik az ami neked igen? Irigyled hogy valaki enélkül is meg tudja nevelni a kutyáját?
2010. júl. 25. 18:01
 19/62 anonim ***** válasza:
87%

17:54

Én hívtam Milan módszeré "hókuszpókusznak", és nem fogom be a szám, főleg miután odaírtam, hogy nem szánom ezt értékítéletnek, és nem nézem le ezt a módszert, valamint emiatt nem is tartom egyik megnevezettet sem a másiknál. Az idézőjelet sem ok nékül alkalmaztam. Neked kellene megtanulnod értőolvasni, és nem ilyen stílusban nyilatkozni azokról, akik nem azt mondják, amit te szeretnél hallani.

Mondd el a véleményed, de ne a másik véleményéről.

2010. júl. 25. 18:05
 20/62 anonim ***** válasza:
80%

# nem is tartom egyik megnevezettet sem JOBBNAK a másiknál

Nnna. :)

2010. júl. 25. 18:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!