Cesar Milan vs. Victoria Stilwell?
Csodálatos kutyadoki vs. A póráz két végén
Szerinted melyik a jobb és hasznosabb műsor?
A kiképzőkről a véleményed?
Cesar Milan, mint azt minden adásban elmondja, nem kutyakiképző, hanem pszichológus. A kutyák betegségeit, fóbiát segit leküzdeni, de nem képzi ki őket láb mellet menni, ülni, feküdni, stb...
Victoria Stilwell meg ugyan azt csinálja, amit én is a kutyasuliban, ahol dolgozom, csak nem havi 120000 nettóért... Megtanítja a kutyákat arra, hogy mit, hogyan kell csinálni. Segít leküzdeni a betegségeket ő is, csak mások a módszerei. Ő nem meggyógyítja a kutyákat, hanem megtanítja, hogy amit csinálnak, az rossz. Ezt én is meg tudom csinálni bármelyik kutyával, ami eljön hozzánk.
A kettő gyakorlatilag más-más foglalkozást űz. Mint az állatorvos, és a kutyakozmetikus.
capsread!
Én is ugyanezt szerettem volna leírni! De Te már megtetted helyettem! :D
Én is így gondolom!
Cesar Millan kutyapszichológus, kutyaviselkedési szakértő ...Viktoria Stillwel pedig egy színésznő, aki soha életében nem tartott és nevelt meg egy kutyát sem...
A csodálatos kutyadoki egy szakmailag is megalapozott műsor és a rahabilitáció folyamata is végigkövethető lépésenként. A póráz két végében meg csak és kizárólag beállított jelenetek vannak, és nem a főszereplő dolgozik valójában..no meg az itt bemutatott a módszerekkel nem is alkalmasak kutyarehabilitációra, színjáték az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!