A póráz kétvégéből Victoria Stilwell milyen jutalomfalatot használ a kutyák tanitásához?
Oncogito, miért kell neked állandóan kötekedned? Nem azt mondta, hogy csakis azt adna neki jutalomfalatként, hanem azt kérdezte, hogy milyet ad Victoria Stilwell a kutyájának. Nem tudom, te most azzal hogy mindenhova értelmetlen, nem odaillő, kötekedős hozzászólásokat írsz, ezzel most mit akarsz elérni? Hogy mindenhol ott legyél? Nem értelek, de már sok kutyást akik egymásnak próbálnak segíteni, zavar, az ahogyan te viselkedsz itt a fórumon.
Bocsánatot kérek az OFFért.
Egyébként igen, én is úgy tudom, főtt csirkehús-falatokat ad nekik, de én pl tudom ajánlani: párizsi, sajt, máj, csirkehusi, zöldségek, biscrock kutyakeksz..
Nálunk pl a zöldségek is nagyon beváltak, ha főtt répát teszek egy zacskóba, és azzal gyakorlunk egy kicsit, csak nyalogatja a száját :)
Miért fontos, hogy mit ad neki?
Ez olyan, mint amikor valakinek a holdra mutatnak és az az ujját nézi.
A fontos az, hogy hogy és mit tanít a kutyának.
Ugyanolyan jó a párizsi, a marhahús, a kolbász, vagy bár mi.
Nem érzed, milyen lényegtelen ez a kérdés?
Miért én vagyok a kötekedő?
Miért kell visszapattintani azt, amin elgondolkozni is lehetne?
Én igazat adok neked, de amikor ezt kérdezi valaki, nem lehurrogni, meg elgondolkoztatni kell, hanem segíteni neki, vagy ha nem tudsz, kilépni az x gombbal, és vagy válaszolni egy másik kérdésre, vagy itthagyni a fórumot.
Egyébként lehet, hogy nem a kutyája jutalmazására akarja használni, lehet pl hogy beszámolót kell neki tartania. Én állatgondozói tanfolyamot kezdtem most, és nekem is volt egy olyan feladatom, hogy írjak egy kutyás filmről/könyvről bemutatót, mondjam el hogyha tanításról szól, mivel tanít, milyen módszert követ, MIVEL JUTALMAZ stb..
Persze lehet hogy tényleg azért kérdezi, mert ki szeretné próbálni ő is a kutyusán. :) És miért baj ez neked? Kedveskedni akar a kutyájának finom falatokkal.
Nem értem, mit kell ezen elgondolkoztatni.. Normális észjárást követve először át kéne gondolnod mit írsz, vagy ne írj..
Azért ezt még megválaszolom.
Ha valaki dolgozatot ír a témában, akkor vegye a fáradságot és nézze meg Viktória műsorát és első kézből vegye az infót, mert ez így hiteles.
Ha meg azt hiszi, hogy a jutalomfalat milyensége a döntő, akkor bizony rá kell mutatni, hogy butaság.
Egyébként is létezik rosszul feltett kérdés, amire hasznosabb rámutatni, mint megválaszolni.
Mert a rosszul feltett kérdésre csakis rossz válasz lehet, még ha a válasz önmagában jó is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!