Miért nem érti meg sok kutyatartó, hogy közterületen nem sétáltathatja a kutyáját póráz nélkül?
Csak azért,mert nemrég beszéltem egy kutyatartó ismerősömmel erről,nekem nincs kutyám.
Meg sok kisgyerekes anyuka panaszkodik,hogy a gyerekét nehogy megharapja egy kutya.És mi a helyzet a nagytestű kutyákkal? Én félek tőlük,és az ismerősöm azt mondta,ha szalad felém,nem szabad vele érzékeltetnem,hogy félek tőle,mert megtámad.De nem a gazda felelőssége lenne,hogy akkor pórázra kösse? Most a helyszín alatt egy utcát értek.
Mondjuk ha én félek tőle,de póráz nélkül van és megharap,az nem a gazda felelőssége?
Amúgy szeretem a kutyákat meg semmi bajom velük,de nem szeretném,ha egy póráz nélküli megharapna.Egy nagytestű pl...
Ha póráz nélkül van a kutya akkor csak tudja a gazdája hogy nem harapós.. Mit kell úgy félni a kutyáktól??
Én a benga rajoktól jobban tartok ,hogy bekóstolnak.
hirtelen felkaptam a vizet amikor a cimet olvastam de észre vettem a vége már változtat
én csak azt utálom ha poráznélkül visszik a németjuhászt vagy a pitt bulljukat az én kis német spitcemel szemben és ölbe kell vennem a kutyát mert szalad felém az a gyilok fajta kutyája-_-
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
A válaszod perfect, tökéletesen igaz. Egyetértek: ennyiből meg akkor miért nem viszik pórázon a gyerekeket, mi? Némelyikük rongál, tönkretesz dolgokat, lop, bántja a másikat, akkor őket nem kéne pórázra kötni? A két eset ugyan az. Ha a gyerekek lehetnek szabadon, akkor a kutyák miért ne? Jó, igen, a rosszul nevelt, harapós kutyákat persze, hogy vigyük pórázon, de mi van a barátságos, szelíd kutyákkal? Őket még is miért ne lehetne szabadon sétáltatni, mint ahogy szabadon sétálgathatnak a gyerekek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!