Ha minden jól megy, akkor idén lefordítom a könyvet, amit Victoria Stilwell írt. Lenne rá igény, hogy kiadásra kerüljön a magyarra fordított könyv majd?
Én kiváncsi vagyok rá :D
És szerintem igény is van rá!!!Sokkal jobb mint CM^^
Imádom Victoriát és a kutyáim is.
Hát a Ceasar őrület miatt necces kicsit. De ilyen helyeztben a nehézség mindig a kiadó megtalálása, vagy ha magánkiadás, akkor a terjesztés megszervezése. A könyváruházakban polcpénzt is kérnek, tehát hatalmas befektetés ha magad csinálod, ha pedig nem ,akkor minden a kiadón múlik.
DE mondjuk ha felteszed netre ingyen, akkor a saját népszerűségedet biztosan fellendíti :)
Szerintem tök mindegy CM örűlet,mert mindkét emberkének úgyanakkora a rajongó tábora kb :D
Csak a VS rajongók visszafogotabbak :P
Sajnos ez nem úgy megy, hogy te válogatsz a kiadók között. Hanem úgy, hogy puncsolsz nekik, és reméled, hogy valamelyik hajlandó kiadni.
Egyébként én is jobban szeretem VS-t, de most valahogy mindenki csitteg, meg energiával gyógyít, ezért szerintem visszább szorult VS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!