Ha kimegy a kutyám, és megharap egy kutyát, az én hibám?
Figyelt kérdés
Áltam be a kocsival, és jöttek kutyával. Se, póráz, se szájkosár, se semmi. Jött a kutya, a gazdája vagy 40 méterrel hátrébb sétált utána. Kirohant a kutyám, hogy megtámadja, de rászoltam, csak hozzá szalad, és vissza hívtam. Ott üvöltöztek, hogy Neee...stb. Ha megharapja, az én hibám, mert "kiengedtem", de az gazdája is felelős?2010. júl. 11. 20:44
41/43 anonim válasza:
Jaj de nem szeretem az ilyen kis túlbuzgó emberkéket...istenem! Miért kell folyton arról prédikálni, hogy ilyen kutyanevelés, olyan kutyanevelés??!! Valószínű, hogyha annyira neveletlen kutya lenne, akkor nem ment volna vissza a gazdájához mikor visszahívta. Nem ez volt a kérdés, hogy "Jól van nevelve a kutyám?". Kíváncsi lennék Ti mennyit foglalkoztok a kutyáitokkal.
A kérdésre válaszolva igen, a Te hibád. Viszont az is tény, hogy póráz nélkül sétáltatta a kutyát. Máskor jobban figyelj rá, zárd be addig valahova!
42/43 anonim válasza:
Mindkettőtök vétkes az ügyben. Az illető azért, mert póráz nélkül sétáltatott, Te pedig azért mert lehetőséget hagytál a kutya számára, hogy kiszökjön. Ilyen szempontból tök mindegy, hogy az illető kutyája pórázon van-e vagy nem, mert a Te kutyád szaladt oda hozzá. Ezért Te nagyobb részben vagy hibás. Az a jobbik eset, hogy szólásra vissza ment a kutyád, de történhetett volna ebből baleset is. Vagy majd ha legközelebb mikor Te állsz be a kocsival és a kutyád kiszalad az útra elütik akkor is Neked áll feljebb? A sofőr hibája lesz, mert nem tudom hirtelen lefékezni? Szóval ilyen szempontból nem igazán felelős a másik kutya gazdája ha a Tiéd megharapja. Jó persze most póráz nélkül volt, de mint mondtam ha pórázon van akkor is oda szaladt volna a kutyád. Neked kell tekintettel lenned legközelebb. Csak úgy nem engedheted ki a kutyád. (persze Ő sem sétáltathatta volna póráz nélkül, de remélem érted mit akarok mondani)
43/43 anonim válasza:
Ha egy kutya őrizetlenül marad vagy elszökik...teljesen mindegy!MINDEN A GAZDI HIBÁJA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!