Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kimegy a kutyám, és meghara...

Ha kimegy a kutyám, és megharap egy kutyát, az én hibám?

Figyelt kérdés
Áltam be a kocsival, és jöttek kutyával. Se, póráz, se szájkosár, se semmi. Jött a kutya, a gazdája vagy 40 méterrel hátrébb sétált utána. Kirohant a kutyám, hogy megtámadja, de rászoltam, csak hozzá szalad, és vissza hívtam. Ott üvöltöztek, hogy Neee...stb. Ha megharapja, az én hibám, mert "kiengedtem", de az gazdája is felelős?
2010. júl. 11. 20:44
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
26%
Kösz de a minta kutyám nagyon jól van és nem tudom miért kell beszólni. Nem kell irigykedni, neked is lehet mintakutyád ha kicsit megdolgozol érte.
2010. júl. 11. 21:37
 22/43 anonim ***** válasza:
37%
És a minta kutyámra nem egyszer támadt ilyen szituációból kutya, úgyhogy egyáltalán nem mindegy hogy mi van mert legközelebbb lehet rosszabb is és mások is megszívják miattad. Meg aztán ne neked álljon majd feljebb ha egy minta kutya meg a gazdája megvédik amgukat a tied ellen.
2010. júl. 11. 21:38
 23/43 anonim ***** válasza:
24%
az én kutyám úgy tökéletes ahogy megszületett. egyátalán nem irigykedek a te 'minta kutyádra'.
2010. júl. 11. 21:39
 24/43 anonim ***** válasza:
36%
Akkor meg ne szólogass be. Nehogy már én legyek a rossz mert úgy élek a kutyámmal hogy ne okozzak senkinek problémát és megnevelem!
2010. júl. 11. 21:40
 25/43 anonim ***** válasza:
23%
nem ezért vagy a rossz. azért vagy a rossz mert jössz itt a te kutyáddal hogy ö ilyen okos meg olyan minta kutya meg megszólod a másikat hogy hogy neveli a kutyáját ahelyett hogy a kérdezö kérdésére válaszolnál.
2010. júl. 11. 21:45
 26/43 anonim ***** válasza:
36%
Válaszoltam, ha nem vetted volna észre azt mondtam hogy ő a hibás, ez is válasz mégha nem az is ami neki tetszik. Nem is beszéltem a kutyám csak általánosságban és csak miután válaszoltam. Nézz körül. A minta kutyát is csak te emlegetted azért írtam rá. Tudod itt egy hibát sem lehet elnézni mert akár egyetlen hiba is nagy károkat okozhat. Pl hiába csak egyszer szökik ki a kutya ha akkor megsért vagy megöl egy másik kutyát.
2010. júl. 11. 21:47
 27/43 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy kiakarta volna nyírni, akkor szerintem nem fordult volna vissza.
2010. júl. 11. 22:16
 28/43 anonim ***** válasza:
48%
Mi szerencsére nem ilyen környéken lakunk, de a nagymamámnál pont ezért nem merek elmenni kutyát sétáltatni :( Mi megyünk a járdán, pórázon a kutyámmal, csomó kapu nyitva, a bent élő ugatós, agresszív kutyák meg ki be közlekednek a nyitott kapun/garázsbejárón, persze nem állnak meg a saját portájuk határán, hanem simán kijönnek a járdára, néha még az úttest közepére is. Még kutya nélkül is félek néha ott elmenni, és nagyon felháborít, hogy közterületen, a járdán nem közlekedhetek nyugodtan.
2010. júl. 11. 23:57
 29/43 anonim ***** válasza:
69%
Nem hinnéd? És honnan tudod mit tesz legközelebb, vagy mit tehetett volna most? Tudod ez nem játék. Én már baromira unom hogy nyugodtan sétálok a 'mintakutyámmal' és attól kell félnem hol lakik egy ilyen gazda mint te és az ilyenek miatt is támadnak meg állandóan kutyák és igenis volt aki meg is ölte majdnem szóval jó lenne komolyan venni a dolgot.
2010. júl. 12. 01:07
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
01:07 annyira szánalmasan túldramatizálod ezt a dolgot. akkor nem kell ott sétáltatni a mintakutyádat és nem lesz baja. de megint csak kérdeznék valamit. ha már válaszoltál a kérdésre akkor miért vagy még mindig itt és miért magyarázól még mindig??
2010. júl. 12. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!