Ha kimegy a kutyám, és megharap egy kutyát, az én hibám?
Mindketten felelősek vagytok, mert:
-utcán nem szabad póráz nélkül sétáltatni, csak az arra kijelölt helyen
-bizonyos marmagasságtól a szájkosár is kötelező
És mivel egyikőtök kutyáján sem volt póráz illetve szájkosár, a felelősség egyformán terheli mindkét felet.
mindketten felelősek voltatok
én nagyon tudom utálni mikor valaki áll ki vagy be a kocsijával és ott van az agresszív kutyája aki mindenkinek nekimegy, és nem zárja be, ott van a tárva nyitva a kapu, és kutya meg ugat, a gazdája meg rá se b.szik...
Te vagy a hibás mer figyelni kell a kityádra hogy ne szökjön ki és ne legyen agresszív. Igen mások is szabadon sétáltatják a kutyájuk, az is szabálytalan, de egy kutya nem élhet egész életében pórázon, azon kívül nem az ő kutyájuk ment a tiédhez és támadta meg. És főleg azért mert ha más hibázik az nem jelenti azt hogy mentesülsz a felelősség alól.
Neveld meg a kutyád hogy ne menjen ki, te meg vigyázz rá jobban és szocializáld más kutyákhoz.
Gondolj csak bele. Ha a másik kutya szabályosan pórázon lett vokna akkor is megtámadja a te kutyád esetleg még megis sebesíti mert nem tud elfutni, és a gazdája is közel van, óőt is megkaphatja. Vagy esetleg a gazdái bántják a kutyád mert közel vannak a sajáztjukhoz és meg akarják védeni. Attól hogy ők szájkosarat meg pórázt meg miegymást raknak a kutyájukra, a tiéd ugyanúgy megteszi a rosszat. Szóval nehogymár neked álljon feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!