Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kimegy a kutyám, és meghara...

Ha kimegy a kutyám, és megharap egy kutyát, az én hibám?

Figyelt kérdés
Áltam be a kocsival, és jöttek kutyával. Se, póráz, se szájkosár, se semmi. Jött a kutya, a gazdája vagy 40 méterrel hátrébb sétált utána. Kirohant a kutyám, hogy megtámadja, de rászoltam, csak hozzá szalad, és vissza hívtam. Ott üvöltöztek, hogy Neee...stb. Ha megharapja, az én hibám, mert "kiengedtem", de az gazdája is felelős?
2010. júl. 11. 20:44
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nekem nem áll följebb, elsimerem, hogy hibáztam, de úgy tudom pórázon kell sétáltatni egy kutyát, nem 40 méterre utána kullogni...
2010. júl. 11. 21:00
 12/43 anonim ***** válasza:
61%

És az ő hibájuk miben befolyásolja a tiéd? Az hogy nincs rajta póráz sokkal kisebb bűn mint amit a te kutyád csinált.

Mi lett volna ha ott vannak a gazdái? Felrúgják a kutyád. Az neked jobb?

2010. júl. 11. 21:03
 13/43 A kérdező kommentje:
Nem azért mondtam, hogy nincs rajta póráz... hanem azért, mert ha pl meglátja, hogy ott vannak kutyák, akkor talán megfordul a kutyával. A kutyám akkor vette észre a kutyát, mikor oda jött a kerítéshez, elöszőr azt hittem befog jönni a kutya...
2010. júl. 11. 21:05
 14/43 anonim ***** válasza:
57%
Nehogy már, ha kivan nyitva a kerítésed ne lehessen ott közlekedni?!!
2010. júl. 11. 21:07
 15/43 anonim ***** válasza:
54%
21:07 vagyok! Még azt hozzá tenném, hogy nálunk is nyitva szokott lenni a kapu néha (fűnyírás, autóval beállás..), de a kutyámnak (boxer) sosem jutott még eszébe,hogy kirohanjon. Ez azért van mert még egész kiskorában megtanítottuk rá.
2010. júl. 11. 21:15
 16/43 anonim ***** válasza:
24%
nem értem a kommentelök egy részét hogy mért kell lebaszni a kérdezöt. választ várt a kérdésre nem pedig hogy itt prédikáljatok neki hogy hogy nevelje a kutyáját. mivel nem ez volt a kérdés. szerintem meg az ö hibájuk mivel a másik kutya már majdnem bent volt a kapun ezért a kérdezö kutyája a saját területét védte volna de mivel nem történt semmi mert rászolt a kutyára ezért az vissza fordult nem csinált semmit nem tudom mért kell magyaráznotok. meg sztem a kérdezö kuytája jól van tanitva mivel ahogy irta rászolt igy a kutya vissza ment hozzá nem mindegyik kutya hallgat igy a gazdájára.
2010. júl. 11. 21:18
 17/43 A kérdező kommentje:
Tényleg nem lebaszást vártam volna... de úgy látszik, az itt válaszadók 90%-nak MINTA KUTYÁJA VAN!
2010. júl. 11. 21:27
 18/43 anonim ***** válasza:
26%
Ja az van és különben meg erősen figyelünk rá hogy akkor se legyen baj ha nem minta kutya, pl nem hagyjuk nyitva az ajtüt ha nem vagyunk ott.
2010. júl. 11. 21:31
 19/43 anonim ***** válasza:
25%
lehet.:)) mindegy nem kell velük foglalkozni. szerintem semmi baj nem lesz mivel ahogy irtad a kutyád vissza ment hozzád és nem lett támadás.
2010. júl. 11. 21:32
 20/43 anonim ***** válasza:
26%
jol van akkor a minta kutyádat tedd inkább vitrinbe. xDxD
2010. júl. 11. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!