Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kimegy a kutyám, és meghara...

Ha kimegy a kutyám, és megharap egy kutyát, az én hibám?

Figyelt kérdés
Áltam be a kocsival, és jöttek kutyával. Se, póráz, se szájkosár, se semmi. Jött a kutya, a gazdája vagy 40 méterrel hátrébb sétált utána. Kirohant a kutyám, hogy megtámadja, de rászoltam, csak hozzá szalad, és vissza hívtam. Ott üvöltöztek, hogy Neee...stb. Ha megharapja, az én hibám, mert "kiengedtem", de az gazdája is felelős?
2010. júl. 11. 20:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
35%

Ja és akkor hol sétáltassam? A levegőben? Egyrészt minden utcában vannak ilyen emberek, másrészt meg honnan tudjam hogy épp hol lesz kint egy kutya vagy hol nyitják ki a kaput éppen? Jövőbelátó vagyok?? Na?

És addig maradok itt amíg akarok. Majd ha neked is ezzel kell bajlódnod és röhögve nézik ahogy tépi a kutyájuk a tiéd vagy amikor ők vannak felháborodva mert az én kutyám megvédi magát és megsebesíti a másikat akkor majd te is komolyan fogod venni.

Ja és tanÚlj meg írni, aztán szólj be.

2010. júl. 12. 11:41
 32/43 A kérdező kommentje:
Én nem néztem röhögve, ahogy széttépi a kutyám a más kutyáját.
2010. júl. 12. 11:43
 33/43 anonim ***** válasza:
31%
itt nem az én írásommal van a probléma hanem a te mérhetetlen butaságoddal. tudtommal a kérdezö nem nézte röhögve ahogy szét tépi a másik kutyáját sőt nem is tépte szét a másik kutyáját. nem tudom hogy akkor miről beszélsz életem. mert nem ez volt a kérdés.
2010. júl. 12. 11:55
 34/43 anonim ***** válasza:
24%
de nem vitatkozom veled mert egy buta ember vagy és mint tudjuk a buta emberekkel időpocsékolás vitatkozni, és nem eredményez semmit de azt hiszem ezt most mindenki látta. na további szép napot! :))
2010. júl. 12. 11:58
 35/43 anonim ***** válasza:
35%
Ja az is ugyanolyan idegesítő amikor még a kérdezőnek áll feljebb, meg még azt mondják én húzzak az utcájukból, lehet hogy a kérdező nem ilyen de a kutyája akkor is kiment és nem biztos hogy legközelebb is ilyen kedves lesz akkor meg hiába a bocsi. Vagy esetleg a másik kutya nem lesz kedves... Te meg hagyjál békén mert akkor írok ide amikor akarok.
2010. júl. 12. 12:20
 36/43 anonim ***** válasza:
Milyen kutyád van? Az enyém amstaff ugyan ezt csinálta a mult héten. Pedig nem szokott kimenni.Muszáj megkötni addig.
2010. júl. 12. 23:02
 37/43 anonim ***** válasza:

Nem csak a te hibád,a másik emberé is, de egyik állaté sem.

Egy balesetben sem az autók a hibásak, hanem a söfőrök, de amíg ott van kresz szabályzat addig eldönthető hogy ki volt a hibás, mivel itt nincs ilyen így kif-kif.

Elvileg van valami törvény vagy mi amit olyanok írtak akik sosem tartottak még aranyhörcsögöt sem nemhogy kutyát..

2010. aug. 22. 10:43
 38/43 anonim ***** válasza:
vagy halatmá :D
2010. aug. 22. 10:44
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

Ebben a helyzetben egyértelműen a kérdező a hibás. Nem is értem, hogy jutott eszedbe a másik gazdit hibáztatni, a te kutyád szökött ki a kapun és rontott neki a másiknak. Mit gondolsz ha lett volna póráz a kutyán, akkor nem támadt volna rá a neveletlen kutyád? Igen, neveletlen mert egy jól nevelt, normális kutya nem támad rá minden ok nélkül egy másikra az utcán. És ha legközelebb egy kiskutyát sétáltató gyereknek támad neki, akkor is az lesz a felelős, mert arra mert sétálni?

Annyira tudnak idegesíteni az ilyenek, kinyitják a kaput aztán persze, hogy kiszökik a kutya és mivel nincs megfelelően szocializálva egyből nekiugrik a normálisan sétáló kutyának. A kutyámat is már számtalanszor támadták meg így, pedig benne aztán semmi agresszió nincs(golden retriever). Nehogy már az legyen a felelős, aki arra sétált. Nem a tiéd az utca, tekintettel kell lenni másokra is és legközelebb ha állsz be a kocsival akkor addig pórázzal kikötöd egy fához a kutyát.

2010. aug. 22. 12:21
 40/43 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is volt már így. Falun lakik nagyim (nem nagyon vidéken, itt Pest megyében) és hát nyáron lementünk nyaralni 1,5 hétre barátnőmmel, meg az én kutyámmal. Van ott is egy kutya, az az unokatesóméké, és hát vittük őket minden nap sétálni. Van egy kert, ami tiszta dzsindzsa, tele van gazzal, mint ahol 1000 éve nyírtak füvet, és a fák meg bokrok is össze-vissza burjánzanak. És hát annak egy ilyen kétkilós lakat szokott lenni az ajtaján, de aznap nem volt, és tárva nyitva állt a kapu. Én úgy tudtam nem lakik ott kutya (már 8 éve, minden nyáron lemegyek nyaralni oda) és hát egyszer csak tök váratlanul rátámadt a kutyámra, de semmi morgás, ilyesmi, kiugrott a kapun, és egyenest a kutyám torkának. Szerencsére gyorsan kapcsoltam, és felvettem egy öklömnyi követ, amit nekivágtam a kutyának. Az végre felnézett, erre megsuhintottam párszor az oldaltáskám, erre az vicsorogva hátrálni kezdett. Barátnőmnek odaadtam mindkét kutyát, és mentek visszafelé, én meg még vagy negyed órát "szórakoztam" a kutyával. Felváltva dobáltam köveket (nem rá, hanem mellé) és fenyegetőztem a táskával, de nem lehetett neki hátat fordítani, mert mikor megtettem megindult felém, hogy hátba támadjon, szerencsére még időben megfordultam. Végül is, végig a kutyával szemben, hátrafelé lépkedtem, és még mindig folytattam a köves-táskás procedúrát, míg már egy jó 50 méterre volt tőlem és sikerült elindulnom normálisan. barátnőm szétizgulta magát (nagyimról nem is beszélve) és miután elmondtam, hát "hiperbátornak" lettem nyilvánítva, pedig csak azt tettem amit ésszerűnek láttam. Remélem ez egy jó kis történet, a védekező fél oldaláról.
2010. aug. 22. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!