Ha kimegy a kutyám, és megharap egy kutyát, az én hibám?
Ja és akkor hol sétáltassam? A levegőben? Egyrészt minden utcában vannak ilyen emberek, másrészt meg honnan tudjam hogy épp hol lesz kint egy kutya vagy hol nyitják ki a kaput éppen? Jövőbelátó vagyok?? Na?
És addig maradok itt amíg akarok. Majd ha neked is ezzel kell bajlódnod és röhögve nézik ahogy tépi a kutyájuk a tiéd vagy amikor ők vannak felháborodva mert az én kutyám megvédi magát és megsebesíti a másikat akkor majd te is komolyan fogod venni.
Ja és tanÚlj meg írni, aztán szólj be.
Nem csak a te hibád,a másik emberé is, de egyik állaté sem.
Egy balesetben sem az autók a hibásak, hanem a söfőrök, de amíg ott van kresz szabályzat addig eldönthető hogy ki volt a hibás, mivel itt nincs ilyen így kif-kif.
Elvileg van valami törvény vagy mi amit olyanok írtak akik sosem tartottak még aranyhörcsögöt sem nemhogy kutyát..
Ebben a helyzetben egyértelműen a kérdező a hibás. Nem is értem, hogy jutott eszedbe a másik gazdit hibáztatni, a te kutyád szökött ki a kapun és rontott neki a másiknak. Mit gondolsz ha lett volna póráz a kutyán, akkor nem támadt volna rá a neveletlen kutyád? Igen, neveletlen mert egy jól nevelt, normális kutya nem támad rá minden ok nélkül egy másikra az utcán. És ha legközelebb egy kiskutyát sétáltató gyereknek támad neki, akkor is az lesz a felelős, mert arra mert sétálni?
Annyira tudnak idegesíteni az ilyenek, kinyitják a kaput aztán persze, hogy kiszökik a kutya és mivel nincs megfelelően szocializálva egyből nekiugrik a normálisan sétáló kutyának. A kutyámat is már számtalanszor támadták meg így, pedig benne aztán semmi agresszió nincs(golden retriever). Nehogy már az legyen a felelős, aki arra sétált. Nem a tiéd az utca, tekintettel kell lenni másokra is és legközelebb ha állsz be a kocsival akkor addig pórázzal kikötöd egy fához a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!