Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ugye nem halt meg? Alszik igaz?

Ugye nem halt meg? Alszik igaz?

Figyelt kérdés

A HÖRIM NEM ÉBRED FÖL!!! NEM LEHET HOGY CSAK TÉLI ÁLMOT ALSZIK VAGY ILYESMI??? NEM BÍRNÁM KI HA MEGHALNA!!! Ő AZ EGYETLENEM, NEM BÍRNÁM ELVISELNI, HA MEGHALNA!!! MONDJÁTOK HOGY NEM HALT MEG!!! UGYE NEM HALT MEG????

:''''''''''''''''''''''''''(

2009. dec. 14. 15:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim válasza:
100%
Én is sajnálom,de erős vagy és tutira feldolgozod!Drukkolok!
2009. dec. 15. 07:22
 62/70 anonim ***** válasza:
24%
Nos, kedves okos 1 évig élnek a hörik válaszoló, arra van eszed, hogy itt vitázz velem, de hogy szemtől szembe vitázz, arra nincs. Semmit nem tudsz a hörikről, nekem jelenleg van 6 hörim, és kettő kivételével mind túl vannak az egy évükön. Ha fel mernéd vállalni a véleményed, kapcsolatba lépnél velem. Így csak ennyire tudlak értékelni. Hali!
2009. dec. 15. 11:14
 63/70 A kérdező kommentje:
nagyon szomorú vagyok és amikor a ketrece helyére pillantok elsírom magam... :'''(
2009. dec. 15. 17:34
 64/70 anonim ***** válasza:

Nem lenne jó,ha új hörit vennél?

Az a kis állat is aranyos és kedves lenne,és biztos,hogy szeretnéd.A kutyáim halálakor én rögtön hoztam újat,így könnyebb volt átvészelni a tragédiát.

2009. dec. 16. 15:44
 65/70 anonim ***** válasza:
Ugyan már,nem fogok hörcsögökről feleslegesen vitázni senkivel, ott a szakirodalom, én elolvastam, könyvet is vettem, mikor hörcsögöt, részemről ennyi!Mit érdekelnek engem a hörcsögeid, kedves okoska!!!
2009. dec. 16. 20:04
 66/70 A kérdező kommentje:
ha nem érdekelnek a hörcsögeim akkor meg minek írsz? "okoska"
2009. dec. 17. 20:51
 67/70 anonim ***** válasza:
Nem rólad van szó Kérdező, hanem az egyik válaszolóról!
2009. dec. 18. 21:00
 68/70 anonim ***** válasza:

Nyugi, csak velem kötözködik, nem tudja elfogadni, hogy vki többet tud nála.

Viszont kedves Kérdező, ha szeretnél másik hörit, szívesen segítek, ismerek pár gazdátlan hörit, aki gazdit keres.

2009. dec. 18. 21:44
 69/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én még azért gondolkozom ezen az új hörcsögön, anyuék is mondják hogy vegyek egy újat,de nem tudom majd még meglátom de azért kösz. :)
2009. dec. 19. 14:22
 70/70 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem elég sok ilyen pici hörcsögöm volt, és meg kell cáfolnom a Wikipédia-cikket, miszerint nem társas állatok. Az egynemű kicsiket a szülőjével együtt tartottuk elajándékozásig, és soha egyetlen verekedés nem történt. (A legelső pár hörcsögöm konkrétan összebújt, mikor érezték, hogy öregek, és elpusztulnak. A hím keresztben a nőstényre feküdt. Mikor betettem hozzá a kezem, a kezembe mászott, és ott lehelte ki az utolsó szuszt. Nagyon megindító emlék.)

A másik: nem szabad nekik vizet adni, friss almából veszik magukhoz a nedvességet, meg a zöldségekből.

2015. aug. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!