Ugye nem halt meg? Alszik igaz?
A HÖRIM NEM ÉBRED FÖL!!! NEM LEHET HOGY CSAK TÉLI ÁLMOT ALSZIK VAGY ILYESMI??? NEM BÍRNÁM KI HA MEGHALNA!!! Ő AZ EGYETLENEM, NEM BÍRNÁM ELVISELNI, HA MEGHALNA!!! MONDJÁTOK HOGY NEM HALT MEG!!! UGYE NEM HALT MEG????
:''''''''''''''''''''''''''(
Nem lenne jó,ha új hörit vennél?
Az a kis állat is aranyos és kedves lenne,és biztos,hogy szeretnéd.A kutyáim halálakor én rögtön hoztam újat,így könnyebb volt átvészelni a tragédiát.
Nyugi, csak velem kötözködik, nem tudja elfogadni, hogy vki többet tud nála.
Viszont kedves Kérdező, ha szeretnél másik hörit, szívesen segítek, ismerek pár gazdátlan hörit, aki gazdit keres.
Sziasztok!
Nekem elég sok ilyen pici hörcsögöm volt, és meg kell cáfolnom a Wikipédia-cikket, miszerint nem társas állatok. Az egynemű kicsiket a szülőjével együtt tartottuk elajándékozásig, és soha egyetlen verekedés nem történt. (A legelső pár hörcsögöm konkrétan összebújt, mikor érezték, hogy öregek, és elpusztulnak. A hím keresztben a nőstényre feküdt. Mikor betettem hozzá a kezem, a kezembe mászott, és ott lehelte ki az utolsó szuszt. Nagyon megindító emlék.)
A másik: nem szabad nekik vizet adni, friss almából veszik magukhoz a nedvességet, meg a zöldségekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!