Miért van ma egész nap a cicimen a babám? Csak pár perceket alszik, és már fent is van! Mi baja lehet? Csak a cici kell neki egyfolytába! Ugye nem lesz beteg?
Szia!
Cicifüggő! Az én kislányom is az volt szinte állandóan rajta akart lenni! Ne izgulj! Az is lehet, hogy keveset eszik egyszerre! De az is biztos, hogy jól esik neki a cicizés illetve az hogy hozzádbújhat! Ne foglakozz senkivel aki azt mondja, hogy had ordítson, és hagyd 2-3 órát cici,illetve kaja nélkül! ! Ez baromság! Nyugodtan annyiszor tedd mellre ahányszor jónák látod, nem fog állandóan így maradni!!! Nekem is így volt és nagyon nyugodt baba! Most 13 hónapos és még mindíg szopizik!
Cumit semmiképpen NE adj neki mert akkor le fog szokni a ciciről!! Ez tuti!!!
Ha esetleg nem bírod ,de szeretné megadni neki azt, hogy hozzád bújjon akkor ajánlanám még a kengurut, vagy jobban mondva a háti hordozót! Még most is sokszor használom! Takarítás, mosogatás... közben "rajtam" alszik!
Jó babázást!
Köszönöm szépen a sok választ!
Akkor ezek szerint ez nem csak nálunk működik így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!