Ugye nem halt meg? Alszik igaz?
A HÖRIM NEM ÉBRED FÖL!!! NEM LEHET HOGY CSAK TÉLI ÁLMOT ALSZIK VAGY ILYESMI??? NEM BÍRNÁM KI HA MEGHALNA!!! Ő AZ EGYETLENEM, NEM BÍRNÁM ELVISELNI, HA MEGHALNA!!! MONDJÁTOK HOGY NEM HALT MEG!!! UGYE NEM HALT MEG????
:''''''''''''''''''''''''''(
Bocsi, hogy gyarapítom felesleges válaszokkal a kérdésed, de igen, a törpehörcsög élettartama 2-3 év. Sokuk éli meg a két és fél évet. És aki váltig állítja, hogy 1 év az élettartam, szívesen linkelek neki oldalakat, sőt, kifejezetten megkérlek, írj emailt, és vitassuk meg, mivel nagyon el vagy tévedve.
Amúgy itt egy link, ami engem igazol, de tudok még sok másikat mutatni:
Ez csak pár oldal, átlag 2 évet jósolnak nekik.
Kedves kérdező, ajánlom figyelmedbe neked is az oldalakat, le van írva miért írtam, hogy a szobahőmérsékletet ellenőrizd, nézd meg, hány fok van.
A válaszolót pedig, aki max 1 évre teszi ezen picike állatok élettartamát, kérem, írjon privátot, kifejezetten érdekelne a hörcsögökhöz való hozzáállása.
Kedves utsó,én nem vitatkoztam veled, mert nem értek a hörcsögökhöz nagyon. Én voltam a második hsz.
Csak ha szobájában tartja a höriket, akkor nem hiszem, hogy 20 foknál hidegebb van ott. Azért abban az ember is fázik.Csak van náluk 22-25 fok.
Nem tudom, hogy te vitatkoztál-e velem, a hőmérséklettel én pároméktól indulok ki, ahol napközben, mikor senki nincs otthon 17-19 fok van. Abban egy hörcsög rosszul érezné magát, azért nem hozom ide őket.
A válaszom annak a hozzászólónak szántam, aki váltig állította, hogy márpedig a törpehörcsög 1 évig él. Azt most is kérem, írjon privátot!
Nos én vagyok akinek a felhívás szól, mégpedig azért írtam ezt, mert volt már 6 hörcsögöm, és egyik sem élt 1-másfél évnél tovább!
Én is linkelek, tessék:
Én erről a törpehörcsögről írtam ezt, nekem is ilyenem volt!
a hörcsögöm meghalt, nem tudok mit tenni... :'(
aki meg azt hiszi hogy ezt a kérdést csak kitaláltam, annak üzenem hogy nem szokásom ilyen dologgal viccelődni.
ja és nyilván nem hűtőben tartottam a hörit, hanem normális szobahőmérsékleten, azért ennyi aggyal még én is rendelkezem.(ezt nyilván csak azoknak üzenem akik vagy ötször megkérdezték hogy hány fok van a szobában)
a többi normális válaszadónak köszönöm szépen a választ, de sajnos már nincs hörim.....
:''''''''''(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!