Ugye nem halt meg? Alszik igaz?
Figyelt kérdés
A HÖRIM NEM ÉBRED FÖL!!! NEM LEHET HOGY CSAK TÉLI ÁLMOT ALSZIK VAGY ILYESMI??? NEM BÍRNÁM KI HA MEGHALNA!!! Ő AZ EGYETLENEM, NEM BÍRNÁM ELVISELNI, HA MEGHALNA!!! MONDJÁTOK HOGY NEM HALT MEG!!! UGYE NEM HALT MEG????
:''''''''''''''''''''''''''(
2009. dec. 14. 15:45
42/70 anonim válasza:
Nyilván a hörcsög már rég meghalt, akkor meg teljesen mindegy, hány fok van. Vagy gondoljátok, hogy adjon neki szívmasszázst?! Lehelje? Minek?! Nem szeretnék egyáltalán bunkó lenni, de nyilván nem fog felébredni ha elpusztult.
46/70 anonim válasza:
figyi, a szívét nézted? dobog???
47/70 anonim válasza:
Őszinte részvétem! Sajnos ezt minden állattartónak el kell fogadnia,h az ilyen kis állatok nem élnek annyi ideig mint mi,ezen sajnos nem tudunk változtatni,el kell fogadnunk,és remélnünk h egy másik állat tartásával is ugyanolyan boldogok lehetünk!
48/70 anonim válasza:
Kedves 16:27! Olvass utána!Nem én találtam ki, arról nem tehetek, hogy tudatlan vagy! A tieid is nemsokára meg fognak halni, mert a törpehörcsög élettartama ennyi!!!
49/70 anonim válasza:
Jajj istenem, nincs jobb dolgod annál, hogy ilyen idióta kérdéseket találsz ki? Ha meg igaz, akkor grat, hogy ide írsz, ahelyett, hogy felhívnád anyádat vagy valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!