Ugye nem halt meg? Alszik igaz?
Figyelt kérdés
A HÖRIM NEM ÉBRED FÖL!!! NEM LEHET HOGY CSAK TÉLI ÁLMOT ALSZIK VAGY ILYESMI??? NEM BÍRNÁM KI HA MEGHALNA!!! Ő AZ EGYETLENEM, NEM BÍRNÁM ELVISELNI, HA MEGHALNA!!! MONDJÁTOK HOGY NEM HALT MEG!!! UGYE NEM HALT MEG????
:''''''''''''''''''''''''''(
2009. dec. 14. 15:45
21/70 anonim válasza:
Ha még lélegzik akkor melegítsd meg a kezedben!!! Lélegzik?
22/70 A kérdező kommentje:
nem lélegzik!!!!!!! jaj neeeeeeeeeee!!!!!!!!
2009. dec. 14. 16:18
23/70 anonim válasza:
Akkor szerintem sajnos ennyi. Megpróbálhatod felmelegíteni, de ha már nem lélegzik akkor szerintem hiába... Talán sikerül...
24/70 anonim válasza:
Szerintem csak hagyd ott, ha úgy sem ébred föl ha melegre viszed, pár óra múlva beáll a hullamerevség, akkor teljesen egyértelmű lesz.
Vegyél másikat, a hörcsög sem él örökké, erre már akkor fel kellett volna készülnöd, mikor megvetted.Nekem is volt, és nagyon szerettem, meghalt, ez van.Vegyél másikat, az elvonja a figyelmedet majd a haláláról, és azt is ugyan úgy fogod szeretni!
Milyen hörcsög volt? Még mindig nem írtad meg!
25/70 anonim válasza:
Na, tessék, meghalt :( hát, ez van, sajnálom, de holnap vegyél másikat, most az ünnepek miatt tele vannak az állatkereskedések hörcsögökkel! Semmi baj, ez az élet velejárója!
26/70 anonim válasza:
Nekem is sok hörim volt és mindegyiket nagyon szerettem és fájt mikor elpusztultak szegények... De ne keseredj el, legalább tudni fogod, hogy jobban kell figyelni a hőmérsékletre ahol vannak. A következő majd megvigasztal, hidd el! Nem lesz olyan mint az első, de jó lesz.
27/70 A kérdező kommentje:
törpehöri volt. nem akarok másikat, nekem ő kell :''''''''''''(
2009. dec. 14. 16:22
28/70 anonim válasza:
lélegezztesd szájon át fogd be a száját és az orrán át fujd be a levegőt melengesd de gyorsan siess
29/70 anonim válasza:
Most így érzed, mert valszeg még fiatal vagy, de hidd el pár nap múlva jobb lesz. Ez természetes reakció. Én is ezt érezném, ha valami baj lenne a kutyámmal. De az mégis csak más dolog, hiszen nem csak pár évig van velünk egy kutya és valljuk be sokkal több adottsággal rendelkezik mint egy hörcsög. Persze a höri is sokat tud adni, de nem éri meg sokáig keseregni a halálán, Te is be fogod látni. Tanácsolok egy kis kutyát következő höri helyett.
30/70 anonim válasza:
Meghalt, már ne csinálj vele semmit, nekem is törpehörim volt! Ők maximum ennyi ideig élnek!Olvass utána interneten! Már nem tudsz vele mit tenni, öreg volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!