Hogyan éltétek túl a tengerimalackátok halálát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:31
11/15 anonim válasza:
Na ez szánalmas. Még ha kutya lenne, vagy macska, vagy ló, de egy tengerimalac és "Hogyan éltétek túl" sehogy ezt nem lehet túlélni mindenki haljon meg, csak akkor nagyobb gödröt kell ásni, de mondjuk aki utánahal az is áshat előbb és akkor meg van oldva.
12/15 anonim válasza:
abszolut nem szánalmas ...egy kis állatka is állhat ugyanolyan közel a gazdájához mint egy kutya... nekem karácsonykor halt meg a 10 éves cicám...kölyökkora óta velünk volt és végig bőgtem az ünnepeket...szörnyű volt ... de mivel suliba másik városba járok ezért a vizsgaidöszak sokat segitetett mert vissza költöztem és igy nem járt folyamatosan a cicám az eszembe...mindenesetre részvétem
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló!
Köszönöm szépen!
Utolsó előttinek:
Paraszt!Csak utánad!
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:57
2011. márc. 17. 20:53
14/15 anonim válasza:
Muszáj túltenni magad rajta. Egyes pápua törzsek szerint, ha megeszed az agyvelejét, örökre veled marad lélekben.
15/15 anonim válasza:
Először egy kis nyelvészet, nem meghal hanem elpusztul. A meghalt emberre szoktuk mondani. Másodsorban pedig, szerintem ahogy elnézem, nem ez a legszörnyűbb globális probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!