Hogyan éltétek túl a tengerimalackátok halálát?
úristen.nekem patkányaim voltak,de lényegben ugyanaz.
úgy éltem túl,hogy a valóságban éltem már gyermekként is és a szüleim megtanítottak rá,hogy ne szeressek meg túlságosan egy állatot sem,mert úgy is meg fog halni.és igen.majd elmúlik.és hidd el nem kell sok idő,már nem fog hiányozni.vagy esetleg kérhetsz egy újat.egy ilyenért nem értem miért szükséges egy "hogy éltétek túl" tartalmú kérdés.:s
A kezemben halt meg szó szerint,szülés közben kivérzett,már az állatorvos sem tudott vele mit kezdeni,túl pici volt a szüléshez (1 hónaposan vemhesen hoztam el kereskedésből)
Nem maradt sok időm sirni miatta,másfél hétig legtöbbször még melózni is 4 órába mentem,hogy etessem a kis árvákat,meg dokihoz hurcoljam,mert betegek lettek.
De ők vigasztaltak,két szép,mára egészséges malacka maradt a Kisgömböc helyett,őket itthagyta nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!