Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan éltétek meg szeretett...

Hogyan éltétek meg szeretett kutyátok elvesztését?

Figyelt kérdés

Az én kutyusom palota pincsi, de 11 éve velem van, egyik legjobb barátom, és egyszerűen bele sem merek gondolni, hogy már nemsokára itt hagy. Már látszik rajta nagyon az öregség, és van, hogy nem merek ránézni.

Hogyan éljem túl, ha elmegy? Nagyon féltem őt.

Előre is köszönöm!

2010. aug. 19. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:

én 3 napja veszítettem el a 19 éves macskámat, és nagyon fáj, azóta sírok...de egyszercsak elfogy a könnyed, és ha kiadsz magadból mindent, utána képtelen vagy sírni... sajnálod, meg minden, de egyszerűen nincs könnyed...

2 éve a 14 éves németjuhász kutyusom halt meg, 1 éve pedig az akkor 4 éves cicám...

nagyon neéz volt, de sikeresen túlléptem minden, bár még most is nagyon hiányoznak, és ha rájuk gondolok néha elkap a sírás, de túl lehet élni :\ :((

2010. aug. 19. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk törpe pincserünk volt,16 éves korában hagyott itt minket.Ő igazán családtag volt,az ágyban aludt velünk és szinte minden szavunkat értette már élete végére.Eleinte nagyon nehéz volt nélküle,de végül az idő csakugyan begyógyította a sebeket...Bár mindenkinek hiányzik,ha eszünkbe jut,mostanára viszont,ha felemlegetjük(négy éve volt)egy-egy aranyos kis szokását,már nem sírunk,csak mosolygunk rajta,milyen páratlan,drága kiskutya volt...Azóta van másik kutyusunk is,akitől ismét rengeteg szeretetet kapunk.Ez viszont nem azt jelenti,hogy kis pincserünket valaha is elfelednénk!A legfontosabb,hogy a legjobb,legboldogabb életet biztosíthassuk nekik,amíg csak lehet.
2010. aug. 19. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem eddig pontosan 9 kutyám lett oda. Úgy értem, nem mind haltak meg. A 9ből, 1 elkóborolt, 1et megmérgeztek, 5ot tovább adtak még kiskorában a szüleim,1 meghalt betegségben és 1et elloptak.

16 vagyok, szóval elég rövid idő alatt vontak meg tőlem 9 darab kutyust. Mindre emlékszem, mindegyik nevét tudom...

Az elején nagyon rossz volt, mert még kisebb os vltam, jobban ragaszkodtam. Olyaan volt, hogy napokig nem ettem, sirtam reggeltől estig.

Azokat amelyeket a szüleim és nagyszüleim adtak tovább, azokat láttam még, mert a faluban voltak. Csak szegénykék kapun belül, igy nem tudtak visszajönni hozzám. De meglátogattam őket.

Amelyik meghalt annak igazi temetést rendeztünk, persze csak a családdal. Nagytatámat kivéve mindenki sirt. Őt tényleg mindenki szerette.

Amelyiket ellopták az viselt meg talán a legjobban. Ő egy évet volt velem.. Tényleg beköltözött a szivembe. És egy fesztivál alatt idegenek kellett ellopják, mert ha a faluból lopták volna arról tudnék. Tttem plakátokat, tényleg kerestettem de nem találtuk...Feladtam a eméynt és azt montam 9 kutya után nem kell nekem több, hiába is a kedvenc állatom, mert nem birnám elviselni ha a 10iket is elvesziteném...De rá 2 évre apukám kedvéért vettünk még egy kutyát, viszont ezt megint az egész család szereti, ellopni nem tudják, mert biztonságban van plusz a másik kutyánk nem engedne be semmi idegent az udvarra. Ő már velem marad! Semmi nem akadályohatja meg.

Tudom, hogy hosszas voltam, de úúúgy kikivánkozott belőlem :)

Szerintem nem lesz könnyű ha elveszited a kutyusod, de idővel helyrejön :)

Üdv!

2010. aug. 19. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Nekünk a fiatalabbik kutyánk ugyancsak törpe pincser, és tényleg hihetetlenül át tudja adni a szeretetét. De az öregebbiken is ugyanúgy látszik a ragaszkodás, a hovatartozás, és a szeretet. Nekem eddig még "csak" két kutyám hagyott itt, de mindkettő kiskoromba, így alig-alig emlékszem rájuk.

Én is 16 éves vagyok, szóval 5 éves korom óta a szívemben él. Remélem, hogy még sokáig velünk lesz:)

Nagyon köszönöm a válaszokat, és részvétem azoknak, akik elveszítették a kutyusait!:(

2010. aug. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!