Hogy lehet átvészelni a kutyánk elvesztését?
Nehezen, 1-2 napig még rossz lesz.
Gondolj, arra, hogy már egy jobb helyen van.
igen, nagyon nehezen! gondolj arra, hogy - valószínűleg - szép életet adtál neki!
és bár semmi nem pótolhatja, de én ilyenkor új kutyust szoktam hozni a házhoz. legalább az idődet és a gondolataidat leköti. sokan nem értenek ezzel egyet, de én így szoktam.
részvétem...
Részvétem! Én nekem 1 éve halt meg előző kutyusom. Annyira hirtelen jött a halála, és amikor kissé javult az állapota, beleéltem magam hogy jajj de jó, túléli. Aha. Egyre rosszabbodott utána, és végül elaltatták a szüleim. Nagyon nagyon magam alatt voltam hónapokig, de szerencsére új kiskutyám kihúzott a depiből. Sokat tanultam az előző kutyámtól, hálás vagyok neki hogy volt, és szeretett, annak ellenére hogy akkor még alig értettem a kutyákhoz. Ezért a mostani kutyám kis híján tökéletes:-)
Azóta is gyászolom szegénykémet, de most jobb helyen van. De viszont engem most inkább az visel meg nagyon, hogy egyre halványabbak az emlékeim a hónapok, évek elteltével :( És képzeljétek, az új kutyámnak(aki mára már 1 éves nagyfiú) még régebben néztük az oltási könyvét, és láttuk hogy azon a napon született, amikor a Szöszit elaltattuk. Nem hiába, viselkedésben kis híján ugyan azok. Nem véletlenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!