27 hetes kismama vagyok? Ti meddig éltetek házas életet? Többi lent!
Leírtad: kíván,de félti a babát!
A férfiaknak egészen más az elképzelésük a terhességről, ennek a biológiájáról.
És ők nem élnek annyira együtt vele mint te.
Próbáld meg vele átbeszélni,hoyg ebből szinte semmi tnem érez a baba, rajzold le hoyg hol van a baba és hogy meddig jut el ő azzal a testrészével, stb.
Mást nem tudok kitalálni.
Szinte 100%-ra veszem,hogy nem veled van baja.
Azzal,ha átölel, kényeztet még nem okoz kárt a babában, gondolom igényelnéd a testi közelséget az a léleknek is jó.
Beszélj vele, hogy ezzel neked árt és így a babának is mert te nem érted miért nem közeledik feléd. Van más lehetőség is mint a behatolás, nálunk nem lehetett behatolás ezért máshogy szeretett, de azt addig míg lehetett.
Én most vagyok a 39 hétben.ha az elmúlt 3-4 hónapban kétszer voltam a párommal akkor sokat mondok:(
Az első két hónapban még normálisan együtt voltunk utána kezdett minden elmaradni.Én is elég gyakran segítettem rajta, de miután ő nem hajlott felé már én sem.Oldja meg magának.Sőt viselkedésileg is megváltozott, nem kedveskedik annyira, sokkal másabb lett.Persze hiányzik az odafigyelése de megszoktam a hónapok alatt.Pedig szerintem egy nőnek ilyenkor van a legnagyobb szüksége az odafigyelésre.
Sajnállak nagyon :( Egyfelől megérteném, hogy félti a babát, és emiatt nem megy neki a sex... Na de az, hogy te kielégíted őt, ő meg még egy simogatást-ölelést sem tesz feléd... Na szerintem ez már gáz és a helyedben én aztán biztos nem "segítenék rajta", ha ez nem kölcsönösen működik.
Én a 3. babát várom, és mindegyik terhességem alatt elég 'kívánósak' voltunk mind a ketten, az utolsó héten is még :) A szoptatás aztán egy kicsit visszavett nálam, de akkor is volt azért sex, csak mondjuk heti egyszer, nem pedig többször... El se tudom képzelni, hogy van ahol hetekig, hónapokig semmi :o Nyilván a veszélyeztetett terhesség az más, de itt nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!