Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hisec ajtónk van, a pótkulcsot adtam oda, eddig gond nélkül működött belülről.2022. júl. 28. 11:37
51/58 anonim válasza:
Én se értem hogyan ne lenne gond, már most is nagyon nagy gond van. De talán még kicsit bírják kaja nélkül, de tényleg nem sokáig.
52/58 anonim válasza:
Kiírni mondjuk valamilyen fórumra, facebook csoportba hogy hátha valaki megy magyarországra haza a ti szállásotok környékéről?
53/58 anonim válasza:
Lehet, 50-es, de ÉN, ha engem kértek volna fel az etetésre, ezer százalék, hogy lakásfeltörést nem vállalok, és másnak se javasolnám. A szomszédok kihívják a rendőröket, akiket az sem fog meghatni, ha a Kérdező telefonon beszél velük, mert nem tudják azonosítani. Börtönbe ÉN nem mennék két hörcsögért akkor se, ha nagyon sajnálom őket.
Te lehet, hogy igen, de sokan szerintem úgy vannak vele, mint én. Senki nem fogja feltörni azt a lakást, és ilyen gondot csinálni magának.
54/58 A kérdező kommentje:
Na megoldottuk, találtunk olyan szakit, aki úgy tudott bejutni, hogy a zárat is tudjuk még használni, egy 20-as volt.
A hörikről kaptunk videófelvételt, még csak legyengülve sincsenek, mászkáltak a rácsokon. Nagyon megkönnyebbültem, már rémálmaim voltak...
2022. júl. 29. 14:06
55/58 anonim válasza:
Szuper! Örülök neki hogy megoldódott. Nagyon aggódtam értük. Viszont egy információn megakadt a szemem. Ha másznak a rácson akkor az általában az unalom vagy a nem megfelelő környezet miatt van. Mekkora helyük van? A hörcsögök a vadonban egy kopár sík vidéken élnek ahol semmire nem tudnak felmászni. Emiatt nem is jó a mélység érzékük és félelem nélkül leugranak bárhonnan. Ebből kifolyólag nekik nem több szintes hely kell hanem nagy alapterületű. Ha megfelelő méretű a helyük (legalább 80*50 cm) akkor érdemes lehet zárt oldalú helyre cserélni a rácsosat (terrárium akvárium vagy bútorlapos hely). Sajnos több baleset és csonttörés is történt már a ketrecen való mászás miatt.
56/58 A kérdező kommentje:
Nagy területű, de rácsos, csak én tettem be pluszban nekik még egy fa hidat, de bármi is van bent "játék", szeret mászni a rácson az egyik. Amikor kinyitom a ketrec tetejen a kisajtót, azonnal kijön, ilyenkor hagyom szaladgálni a szobában egy ideig. A másik nem szokott, de nyilván most unatkozott az elmúlt 3 napban, senki nem szólt hozzá.Ők már sokadik hörcsögeink, mind szép kort ért meg és kopp-kopp soha nem érte őket baleset.
2022. júl. 29. 15:18
57/58 anonim válasza:
Örülök, hogy megoldódott, amúgy öröm az ürömben, hogy ha esetleg ti ragadnátok be valahogyan, akkor már tudjátok, hova forduljatok segítségért. :-)
58/58 A kérdező kommentje:
Így van. A szomszéd már el is kérte a szaki elérhetőségét, biztos ami biztos. Köszönöm mindenkinek a segìtséget.
2022. júl. 29. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!