Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?
Keress ott olyan magyarokat, akik ma-holnap mennek haza.
Egyébként meg a legegyszerűbb betörni, szó szerint! A rendőrségen lehet tud ajánlani erre embert, habár nem biztos szívesen. Ismerős vonalon érdeklődni kell... Nem tudom hol laktok.
Lakás vagy ház?
Riasztó van?
A legtöbb ház gyenge pontja, a WC/fürdő és a spajz ablaka.
De gyakran bevált a pince felől támadni.
"Tegnap este kellett volna először kaját adni nekik, nem sikerült, de nem tudták, el merjék-e mondani, így ma délelőtt szóltak végül."
Jó ég. Élő állatot nem bíznék rájuk többször. Pofátlan dolog ilyen témában sunyiskodni és húzni az időt. Mondom ezt úgy hogy nekem is több hörim van (külön-külön bútorlapos helyeken).
Mi az hogy nem tudták el merjék e mondani?? Hány éves az akire bíztátok a hörit?
Ablakot betörni akár, bár lehet drágábban jönne ki mint a lakatos. Nekünk is a másoltatott pótkulcsok sokszor nem akarnak működni, forgatni kell többször, erősebben, próbálgatni. Egyszer meg beletörtem véletlen a kulcsot, beszorultak a lakásba, én meg kiszorultam, csavarhúzóval lekaptuk a zárat, és kinyiottuk, bár nem 5 perc volt, de ne mondják már hogy lehetetlen bemenni akárhová is. Nem úgy tűnik, mintha az otthoniak nagyon meg akarnák etetni azokat a höriket. Elég kifogás szagú ez az egész, nem lehet hogy a höriknek lett valami baja, vagy elfelejtettek menni, és most kitalálták ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!