Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hisec ajtónk van, a pótkulcsot adtam oda, eddig gond nélkül működött belülről.2022. júl. 28. 11:37
22/58 anonim válasza:
Péntek és kedd között 3nap van (szombat vasárnap hétfő)!
23/58 anonim válasza:
Hát a posta nem is fogja neked már elvinni. De a csomagküldők igen. Még hétvégén is akár.
Amúgy meg: és hogyhogy csak most derül ki, hogy nem tudnak bemenni, ha már ezek szerint a nyaralásotok fele eltelt? :o Eddig sikerült?
24/58 anonim válasza:
Amúgy meg ja! Eddig sikerült bemennetek, vagy mi?
25/58 anonim válasza:
Jó kulcsot próbáltak? Jó zárba akarták beledugni? Nem lehet, hogy csak feszül a meleg miatt? Zárolajozó spray szerintem is jó megoldás lehet.
26/58 anonim válasza:
Egyáltalán bementek, vagy ez csak a kifogás, mert nem akarják ezzel az időt tölteni?
28/58 anonim válasza:
Miért kérdezgetik, hogy felnőtt-e? Akár az, akár nem, Krétáról nem olyan easy hazaugrani. Teljesen irreleváns ez az infó
29/58 A kérdező kommentje:
Kedden jöttünk el, délután. Tegnap este kellett volna először kaját adni nekik, nem sikerült, de nem tudták, el merjék-e mondani, így ma délelőtt szóltak végül. Hisec-es megkérdeztek az előbb, azt mondták, meg tudják fúrni a zárat, de ha nem pattan ki, akkor ajtót kell utána cserélni.
2022. júl. 28. 12:23
30/58 anonim válasza:
Hívják ők ki a záras embereket. Hamar megoldják, csak cserélni kell majd a zárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!