Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?
Hát, ez nehéz eset, mert hazaugrani nem tudsz, ha pedig feltöretik a zárat, akkor utána mi lesz; nyitva hagyják a lakást, vagy a segítőkész rokon/szomszéd még zárcserét is intézzen nektek? Ez szerintem azért nem feltétlenül elvárható.
Kérdés, van-e még valakinél kulcs? Pl. nagymamánál, más rokonnál...?
Mert akkor, ha azt ma odaviszik, vagy elsőbbségivel elküldik postán, akkor a segítségetek legkésőbb holnap be tud jutni, úgy pedig biztosan nem lesz semmi gond.
11-es vagyok, még két dolog jutott eszembe:
1. lehet, hogy egy Mister Minute-ben meg tudják csinálni azt a kulcsot, hogy működjön.
2. Lehet a zárba fújni zárolajozó spray-t, és sokszor az is segít. Nyilván attól függ, mi a gond.
De ezekhez mind segítség kell itthonról, tehát valaki, aki ennek intézését vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!