Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Óriási bajban vagyok. Eljöttün...

Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hisec ajtónk van, a pótkulcsot adtam oda, eddig gond nélkül működött belülről.

2022. júl. 28. 11:37
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
88%

Hát, ez nehéz eset, mert hazaugrani nem tudsz, ha pedig feltöretik a zárat, akkor utána mi lesz; nyitva hagyják a lakást, vagy a segítőkész rokon/szomszéd még zárcserét is intézzen nektek? Ez szerintem azért nem feltétlenül elvárható.

Kérdés, van-e még valakinél kulcs? Pl. nagymamánál, más rokonnál...?

Mert akkor, ha azt ma odaviszik, vagy elsőbbségivel elküldik postán, akkor a segítségetek legkésőbb holnap be tud jutni, úgy pedig biztosan nem lesz semmi gond.

2022. júl. 28. 11:54
 12/58 anonim ***** válasza:
17%
Na igen. Gondoltam hogy kívülről nem próbáltátok. A horiknek kitartást. Mást nem tudsz tenni mint hogy imádkozni hogy ne legyen nagyobb baj. 7es voltam
2022. júl. 28. 11:56
 13/58 anonim ***** válasza:
76%
Egy másik embert is hívjanak oda, hátha másnak sikerül. Ha nem, akkor be kell törniük az ajtót és megcsináltatni. Tanulópénz. Biztos nem tudnék úgy lubickolni, hogy tudom, hogy két kínhalált halt társállat bomló teteme fog utána otthon várni. Egész életemben nem bocsátanám meg magamnak a kínhalálukat.
2022. júl. 28. 11:57
 14/58 anonim ***** válasza:
34%
11essel egyetértek.
2022. júl. 28. 11:57
 15/58 anonim ***** válasza:
96%

11-es vagyok, még két dolog jutott eszembe:

1. lehet, hogy egy Mister Minute-ben meg tudják csinálni azt a kulcsot, hogy működjön.

2. Lehet a zárba fújni zárolajozó spray-t, és sokszor az is segít. Nyilván attól függ, mi a gond.

De ezekhez mind segítség kell itthonról, tehát valaki, aki ennek intézését vállalja.

2022. júl. 28. 11:58
 16/58 anonim ***** válasza:
74%
Akkor DHL-el küldjétek el a rokonnak az egyik "éles" kulcsotokat. DHL egy nap alatt elviszi elsőbbségivel.
2022. júl. 28. 11:59
 17/58 anonim ***** válasza:
43%
Kockázatos lehet, 16os!
2022. júl. 28. 12:00
 18/58 anonim ***** válasza:
22%
Menjél haza ha fontosak neked
2022. júl. 28. 12:00
 19/58 anonim ***** válasza:
94%
Repülőjegyet nem lehet mostanában azonnal kapni.
2022. júl. 28. 12:02
 20/58 A kérdező kommentje:
Postát megkérdeztem, hátha van itt is elsőbbségi és hazaküldtem volna a kulcsot, de holnap már péntek és kedden megyünk haza, ez meg a ráéròs Görögország.
2022. júl. 28. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!