Más is van, aki nem teszi egy táskába, vagy zsebbe az igazolványokat (különösen a lakcímkártyát) és a lakáskulcsot?
Minden iratom a pénztárcában van, ami egy laptoptáskában amiben benne van a kulcsom és a félmilliós laptopom is.
Na ha ezt így elhagyom, akkor elég sokat bukok, de ha ezt meg berakom kocsiba ugye.....szóval lehet fokozni :D
Zsebbe nem szoktam rakni a pénztárcát vagy kulcsot. Az nagyon ritka, egyből táskába.
Értem az aggodalmat, én olyankor csinálom ezt, amikor nagyobb összeget veszek ki bankból és szétosztom feleségemmel legalább négy különböző helyre.
Az igazolványokat egyben tartom, ez nem olyan szerencsés gyakorlat valóban.
Nekem olyan nagy lakáskulcs csomóm van, hogy nem nagyon fér zsebbe, így azt táskába teszem. Pénztárcám szintén nem fér a zsebembe így az is ott van a kevésbé szükséges iratokkal.
Zsebemben pedig a bankkártya + személyi + jogsi vannak ami bármikor kellhet.
Amúgy néha nem feltétlenül baj, ha egyszerre veszik el minden. Nekem a tárcámban benne volt a zsír új lakcímem, így hamarabb visszahozták, mint hogy feltűnt volna, hogy eltűnt.
Vagy ezért szoktam bele tenni névjegykártyát meg a táskába is. Azon ott a számom. Persze nem biztos, hogy evidens lesz valakinek, hogy az a sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!