Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hisec ajtónk van, a pótkulcsot adtam oda, eddig gond nélkül működött belülről.2022. júl. 28. 11:37
41/58 A kérdező kommentje:
Ez egy panellakás az első emeleten. Amúgy nem kell elméleteket gyártani. Tudták, hogy fontos nekünk ez a nyaralás, nem akarták elrontani a kedvünket úgy, hogy a távolból nem tudunk sokat tenni.
2022. júl. 28. 16:45
42/58 anonim válasza:
Nem kell semmit megrongálni, a WD40 elég lesz, nekem is időnként beragad, ezzel fel lehet lazítani, aztán újra rendben van sokáig, nem drága cucc, és sok helyen kapható.
43/58 A kérdező kommentje:
Azóta már annyi kiderült, hogy az a 2 kulcs nem az alsó-felső,hanem felső és egy sárga kulcs, amiről csak azt gondoltuk, hogy alsó, mivel a felsőt nem nyitotta. Valami nyerskulcs, vagy minek mondják. Szóval a wd40 ezen nem segít.
2022. júl. 28. 17:24
44/58 anonim válasza:
Hát, ezen nem, esetleg ahonnan az ajtót vettétek, nem tudnak kimenni? Hátha ők meg tudnák oldani az ajtó megrongálása nélkül.
45/58 anonim válasza:
Azaz rossz kulcsot adatok oda?
47/58 anonim válasza:
Akkor rossz kulcsot adtatok oda?
48/58 anonim válasza:
Mizu közbe?
Ketyeg az órájuk szegény höriknek, gyorsan kellene valamit intézni még nem késő!
49/58 anonim válasza:
Oké, hát a rossz kulcson nem fog segíteni semmiféle spray sajnos...
Ne haragudj, de nagy felelőtlenség volt nem kipróbálni. Nem is értem. Ha megkérek valakit ilyenre, odaadom neki előtte a kulcsot, és ő kipróbálja, ki tudja-e nyitni. (Sok zárnak van "trükkje", pl. csak felnyomott kilinccsel működik, stb., az ilyesmit amúgy is meg kell előtte mutatni.)
Most már mindegy, akkor reménykedjetek, hogy nem lesz gond.
Nyilván nem töretitek fel a lakást, hogy aztán ott álljon nyitva. Meg ha én vagyok az, akit megkértetek egy szívességre, én sem vállalnám az ajtótörést és zárintézést. Egyszerűen ez nem férne bele a szívességbe.
50/58 anonim válasza:
Akkor hogy érted, 49-es, hogy nem lesz gond? Hogy nem lesznek annyira büdösek a döglött hörcsögök, hogy a szomszéd kihívja a rendőrséget? Itt egyetlen esetben nem lesz gond: ha feltörik a lakást. Nyilván utána vissza kell zárni, ez magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!