Óriási bajban vagyok. Eljöttünk 1 hétre nyaralni, otthagytunk egy lakáskulcsot a családban, de nem működik nekik, nem tudnak bejutni, pedig 2 törpehöri várja a napi kaját.Mit csináljak?
Hívjanak tűzoltót, ők könnyedén betudnak jutni az ablakon és esetleg belülről kitudják nyitni az ajtót a kulcsal.
(Csak egy ötlet, nem kérek olyat, hogy ilyenel ne fárasszuk őket. Minden tiszteltem övéké.)
"gond nélkül működött belülről"
És kívülről?
Nem tudom, ez amolyanféle szívás. Nagyon sajnálom. Nem tudom én mit csinálnék olyan helyzetben. Azt ajánlom hogy máskor a 2 hörit vidd át a rokonokhoz, ne ok jöjjenek hozzátok, mert akkor ez is történhet.
Ha belföldön vagyok, akkor valaki utazzon haza.
Esetleg lakatost hívhattok.
Illetve nem tudom hogy állnak a hörcsögeitek raktározott magvakkal. Ha van nekik jó nagy adag, akkor talán nem lesz gond a kajával. Illetve, ha önitatótok van, akkor maximum nem lesz friss vizük. Nem egészséges, de külföldről nem lehet csak úgy hazaugrani, és a lakatos se biztos, hogy tud másnapra menni. Ha a raktáruk nem mostanában volt ürítve, és olyan itatójuk van, akkor bele nem fognak halni, hogy pár napig nincs friss zöldség, meg kukac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!