Egy szűrőtakarításkor a benne levő biológiai szűrésem (igen, a kis baktériumaim) mekkora részét kell eltüntetni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 22:58
11/74 anonim válasza:
A szűrőnek mindig mennie kell. Nyaraláskor is. Kaja nélkül egy hétig bírják.
12/74 Pendulum92 válasza:
Kimosódik, de marad még elég, hogy vissza tudjanak szaporodni. Beállt szűrő nélkül pedig ne tegyél halat az akváriumba.
13/74 anonim válasza:
Nem mosódnak ha akváriumvízben mosod.
14/74 A kérdező kommentje:
De képzeld el: elmentem nyaralni. Nincs senki, akit megkérhetek, hogy vegyen és szereljen fel egy szűrőt. DE a szűrőm az egyhetes nyaralásom 2. napján tönkremegy, tökmindegy, erre hogy jövök rá. A lényeg, hogy rossz a szűrő. Nem tudom kicserélni vagy kicseréltetni. Meddig bírják a halaim? Ha hazaállítok a hét végén, még élnek, vagy ilyesmire ne számítsak (ja, és egy akváriumom van, ill. lesz... szóval áthelyezés szóba sem jöhet)...?
2013. nov. 1. 23:56
15/74 A kérdező kommentje:
Félreértés elkerülése végett: NEM VAGYOK NYARALNI? ÉS NINCSENEK EGYELŐRE HALAIM, ÉS SEMMIFÉLE VESZÉLY NEM FENYEGETI ŐKET...
2013. nov. 1. 23:57
16/74 A kérdező kommentje:
És a kérdőjeleim nagybetűs mondatokban a Shift lenyomásából származnak, mert villámütés érte a CapsLockomat (nem vicc).
2013. nov. 1. 23:58
17/74 anonim válasza:
Elég kicsi az esélye hogy pont akkor megy tönkre... esetleg betehetsz mellé egy légpumpás szivacsszűrőt ideiglenesen, azok nem szoktak elromlani.
18/74 A kérdező kommentje:
Máshogy fogalmazok: TEGYÜK FEL, hogy én egy szadista állat vagyok, aki most meg akar ölni egy akváriumnyi halat, ezért kiveszem a szűrőt. Mennyi idő múlva fognak megdögleni szegény nanohalaim? NYUGI, MÉG VÉLETLENÜL SEM TENNÉK ILYET!
2013. nov. 2. 00:05
19/74 anonim válasza:
Kondíciótól függ. 1 hét és 1 hónap között. A garnélák hamarabb kipurcannának, ők érzékenyek erre.
20/74 A kérdező kommentje:
És egy maláj tornyoscsiga :D ? Azért örülök, hogy nem fenyeget a veszély, hogy bármikor is nem érek haza a kritikus időn belül.
2013. nov. 2. 00:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!