Ezzel el tudok érni valami eredményt?
még most tervezgetem a co2 rendszeremet.
csak egy kezdő tapasztalatnak kellene. meg szeretnék bizonyosodni, hogy működőképes-e a dolog.
köszi!
link: [link]
vagy próbálkozzak inkább élesztős rendszerrel?
az élesztős rendszerhez mennyit keverjek be egy 70 literes aksihoz? mi a véleményed az élesztős co2-vel kapcsolatba?
köszi!
Egyébként a növények örülnek neki, a semminél többet ér, csak néhány nap után keverheted újra.
Meg pl estére zárd el, vagy ha nem tudod elzárni akkor estére levegőztetőt porlasszál a vízbe, mert éjjel a növények is CO2-t bocsájtanak ki akkor oxigént semmit, aztán így lehet hogy megfulladnak a halak.
Hali én évek óta élesztőset nyomatok és elég jól műkszik.
recept:- 2 db capis üveg
-kb fél liter vízben amit melegítesz keverj el úgy 3-4 dl cukrot és közben adj hozzá zselatint( az mindegy h mennyi csak jó " kemény legyen ha kihűl szóval nem kell vele kesztyűs kézzel bánni" ha elkezd kihűlni öntsd az egyik capis üvegbe és tedd be a hűtőbe egy pár óra hosszáig. ha ez megvan vedd ki a hűtőből tegyél bele kb 1/3 élesztőt és önts rá kb fél liter langyos vizet, a másik üvegbe meg tegyél kb egy liter vizet szereld össze tegyél a végére egy kis diffúzort( én vaterán vettem egy 1000 ért) vagy valami jó kis porlasztót, de akkor tegyél rá egy jól szigetelt kis csapot vagy olyan csapot ami összenyomja a légycsövet és akk majd azzal állítsd be, hogy mennyire bubizzon.
még mielőtt valaki panaszkodna, hogy a capis üveg nem bírja a nyomást elárulóm neki nekem kb 1.5 éve van egy ilyenem és még semmi baja nincs nem durrant szét stb de egy idő után a kifúrt lyukaknál újra kell szigetelni a kupakokat fbs sel. de ha ez nem elég tedd bele egy erős szemeteszsákba, biztos ami biztos. ha érdekel a dolog szívesen küldök róla képeket, hogy hogyan fúrd ki a kupakokat, hogy szereld össze a kis ketyerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!