Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kérlek! :' ( sírtam is....

Kérlek! :' ( sírtam is. Anyukám nagyon túletette a halaimat, borzalmasan nagy a hasuk?

Figyelt kérdés
segítsetek kérlek! nagyon ktéségbe vagyok esve (a segítseteket a kérdésben azért nem írtam ki rendesen, mert akkor nem engedi meg kitenni) van 2 kis guppim és nekik vettem tegnap ivadéktápot. anyukám msot mondta el (eddig titokba tartotta) hogy megakarta nézni, hogy mi az és bele akart pöckölni erre nagyon sok belement az akváriumomba (amelyikben a nagyok vannak) és azt mondta beterítette az egyharmadát szinte az akvárium tetejének amiből persze jóllaktak a halak. istenem, borzalmasan nagy a hasuk, szinte mintha gömbhalak lennének! kérlek segítsetek mit tegyek!! ivadéktáp volt :'( annyira szomorú vagyok, már veszekedtünk is szüleimmel.
2011. jan. 25. 16:07
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
egyébként hálás köszönet minden kedves válaszolónak!
2011. jan. 25. 18:48
 42/44 anonim ***** válasza:
53%
Bán Máté, Te ég mindig beböfögöd a hülyeségeidet? Fogd már fel, hogy ide segítségért jönnek az emberek, és mindenkit hiteles forrásnak tekintenek, aki válaszol. Csak Te nem vagy hiteles forrás.
2011. jan. 25. 19:09
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem k.urva nagy hülyeségeket írtak le egyesek.

Ahányan vagyunk mindenki más mond. Hagyd a p.csába a halakt..most nem azért de több 100an mást mondanak. Valaki ezt tapasztalta valaki így tudja valaki úgy. bízd magad egy szakértőre fordulj a farm.hu-ra ott van egy halas szakértő ő elmondja, hogy mi a teendő. Jobban ért a halakhoz mint itt bárki más és nem hordanak össze vissza minden hülyeséget.. -.-

2011. jan. 25. 19:53
 44/44 anonim ***** válasza:
Szerintem meg utolsó, ne szólj le senkit, mert itt rengeteg olyan ember van, aki évek, évtizedek óta akvarizál! Bán Máté nem az a kategória, aki ért hozzá, de pl. Murr, Platypus, Frontosa és gfero is ért a témához és tőlük mindig csak jó válaszokat kapni!
2011. jan. 25. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!