Miért kezd el borzalmasan nyüszíteni a kiskutyám, amikor zuhanyzom?
Figyelt kérdés
Kis yorkim 9 hetes, és amikor bent van a fürdőben, amikor zuhanyzom,elkezd eszeveszetten sírni,nyüszíteni, próbál felugrani a kádba. Vajon miért csinálja ezt??2009. okt. 30. 22:29
1/3 anonim válasza:
Mert nem bírja, ha eltűnsz a szeme elől... egyébként szerintem 9 hetes még nagyon kicsi, de később majd tanítsd meg rá, hogy viselje el az egyedüllétet, mert a) idegesítő lesz b) a fejedre fog nőni
2/3 anonim válasza:
Nekem macskáim vannak, a kicsik engem is szó szerint mindenhova követnek, ha fürdök az ajtót kaparják, ha gépezek a monitor elé fekszenek XD A nagyobbaknál is így volt, de ez elmúlik egy bizonyos kor után. 9 hetesen még ragaszkodik nagyon, nem érzi magát biztonságban, ha nem lát.
3/3 anonim válasza:
Valószínű azért mert ráhagyod.
Ha egyszer-kétszer helyretennéd, többet nem csinálná.
A Pavlov-reflex működik minden kutyánál.
A kedves szomszédom kutyái a távoli mentő szirénázásra kezdenek el olyan artikulálatlan módon vonyítani, mintha a bőrüket nyúznák.
Mentő állomás van a közelben, úgyhogy rendszeres a mentők vonulása.
Másnak is van kutyája, érdekes módon azok nem csinálják ezt.
Szóltam a jó fej "gazdának", hogy rá kellene szólni párszor, hogy ezt ne csinálják. Fel volt háborodva, hogy én ne adjak neki tanácsokat...
Az meg nem szempont az ilyen népeknél, hogy az ő neveletlen kutyájának rendszeres vonyítása esetleg mások nyugalmát teszi tönkre.
Hát itt tart ma ez a nagy állatbarát hozzáállás! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!