Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Borzalmasan érzem...

Mit tegyek? Borzalmasan érzem magam

Figyelt kérdés
Közeleg a halottak napja, és ilyenkor nemcsak az jut eszembe, akiket szerettem, hanem az hogy rettenetesen egyedül vagyok és magányos. Nincs akihez szólhatnék, és elhagyatottnak érzem magam. Barátok nemigen vannak, és másrészről nem is szívesen terhelném azt a kevés embert sem, azzal hogy segítsenek nem érezzem magam így. Teljesen magamba zuhantam, egész nap zokogok, sírok, magam sem tudom miért. Talán magam siratom, annyira értelmetlen az életem. Se munka se pénz, se társ. Egyedül a világban. Nem tudom mihez kezdhetnék. Ma fojtogat valami, egy érzés, egy gondoltat, hogy jó lenne befejezni. Mindent.. Kérlek, segítsetek!!
2011. okt. 31. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elhiszem,hogy nehéz így egyedül.De nincs családod(anya,apa,tesó,unokatesó,nagyszülők)?Az öngyilkosságnak semmi értelme!Felejtsd el!Vannak nehéz időszakok mindenki életében,de az öngyilkosság nem megoldás.Írtad,hogy bár nem sok de vannak barátaid...Keresd fel őket!Hidd el,ha valóban a barátaid nem fognak magadra hagyni!Egy értékes ember vagy te is.Tudom,milyen pénz és munka nélkül lenni,de keresni kell és előbb-utóbb egyenesbe kerülsz.Nem tudom mit írhatnék...nem akarok közhelyeket,de ki akarom verni valahogy a fejedből ezt a hülye gondolatot!

2011. okt. 31. 17:41
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. A szülők illetve Édesanyám olyannyira elfoglalt, hogy nem volt az utóbbi időkben egymásra időnk meg figyelmünk, Ő nem is értene meg azt hiszem. Meg különálló vagyok, illetve önálló, külön életem lenne, ha lenne egyáltalán életem. De nincs. Naphosszat gondolkodom, miért kaptam ezt a sorstól. Elveszítettem mindent ami fontos. Állást, társam jó ideje nincs... Valójában egyedül vagyok teljesen.

Tudom más is van ilyen helyzetben, azt hiszem erősebbek mint én. De napi gondok, miből fizetem ki a számlát stb. Pedig küzdök és tele voltam erővel. MOst elfogyott. Nem is tudom, milyen hangulat ez, de kínoz, és beteggé tesz. Iszonyúan félek most.

2011. okt. 31. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy tudnék segíteni....Pedig nagyon szeretnék!Sajnos nincs miből és nincs olyan lehetőségem,hogy bármilyen munkát tudnék kínálni neked.:-( Szívesen beszélgetek veled és próbálok olyat írni amitől talán egy kicsit jobb kedved lesz.Én úgy gondolom,hogy talán egy próbát megérne édesanyáddal rendezni a kapcsolatod.Szerintem ő is akarná,csak túl makacsok vagytok mindketten.Valakinek meg kell tenni az első lépést és legyen neked több eszed ha neki nincs.Édesapádról nem írtál....Édesanyád is egyedül van?Lehet,hogy ő is éppen olyan magányosnak érzi magát,mint te.Lehet,hogy itt van a remek alkalom,hogy rendezzétek a kapcsolatotokat.Nem beleszólni akarok az életedbe,hiszen nem is ismerlek meg amúgy sem lenne hozzá jogom,csak segíteni próbálnék.(Bár tudom,hogy inkább lenne szükséged másfajta segítségre.)De sajnos másképp nem tudok.Hány éves vagy?Mit tanultál?Hol laksz?Nincs semmi munkalehetőség arra?Vagy tanfolyam lehetőség munkaügyin keresztül?
2011. okt. 31. 18:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Nagy segítség ez is, hogy a figyelmeddel megtisztelsz. És végtelenül jól esik, csak írott formában nem is tudom úgy kifejezni, milyen jó érzés.

Az elmúlt napokig valahogy volt bennem küzdeni erő, de ez a mai nap, ma valami megszállt, nem tudom. Olyan értelmét vesztett lett minden. Folyton lesem az álláshirdetéseket, rengeteg önéletrajzot elküldtem, válasz nulla.

Kereskedelmi iskolám van, és emelett egy emelt szintű vallásfilozófia szak, ami nem diploma. De nem ér semmit, úgyhogy a kereskedelmi vonalon keresgélek, de semmi. Valami történhetett, mert sehol nincs rám szükség. NAgyon nehéz. 33 éves vagyok. Mégis kilátástalannak látom most az életem.

Apámról nem írtam igaz, nem vagyunk túl jóba, nemrég szaabadult a börtönből, nem beszélük. Anyuval nem vagyok rosszba, csak kevés az egymásra fordított idő, Ő nem ért engem. Szeret, de nem ért. Ő férjnél van, Apámtól elváltak.

A munkaügyi kirendeltség viszont nem tud ajánlani semmit, egy-két hónapig álláskeresési segélyt.

Főként most lelkileg lettem paff. Az is felemeli a lelkem, hogy törődsz velem. Nem sűrűn fordul velem elő, hogy valaki figyel és törődik velem. Meg se tudom köszönni igazán!

Annyira elkeseredtem, nem látom az út végét, és ezek a gondolatok is azért ébredtek fel bennem, mert zaklatott vagyok.

Tudom, hogy értelmetlen gondolat, és nem old meg semmit, de valahogy nincs menedékem, kapaszkodóm, és rettegek.

2011. okt. 31. 18:28
 5/14 anonim ***** válasza:
írj nekem privátot :)
2011. okt. 31. 18:35
 6/14 zkriszti3 ***** válasza:

Ma gyönyörű napunk volt,ahogy sütött a nap minden gondomat elfelejtettem.Ha sok minden összejön kimozdulok.

Bármilyen állást elvállalnál? Mert ha igen több esélyed van.Emeld fel a fejedet és nézz előre.Ha alszok a dolgokra másnap frissen könnyebben megoldom a dolgokat.Tedd ezt te is.Sok sikert az életedhez.

2011. okt. 31. 18:37
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen, azt hiszem bármilyen állást, amit be tudok tölteni, és hasznos a munkám.

Igen, emelném fel a fejem magasra, csak lehúzza a bánat és elkeseredettség :(

2011. okt. 31. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem is kell megköszönni!Nem azért írok neked,hogy megköszöngesd és hálálkodj.Egyszerűen csak szeretek segíteni az embereken,ha máshogy nem is tudok hát legalább úgy,hogy meghallgatom azt akinek szüksége van rá.Tudod....van úgy,hogy összecsapnak az ember feje fölött a hullámok.De az gyenge,aki felad mindent és véget vet az életének!Én is voltam már iszonyatossan a padlón(anyagiak miatt)ráadásul úgy hogy van egy 14 hónapos kislányom.Piszokul el voltam néhány hónapja keseredve....és egy éjszaka miközben bőgtem(az nap már sokadszorra)bevillant,hogy mi lenne ha felkötném magam.Merthogy a lányom jobb anyát érdemel...még anyagilag sem fogom tudni támogatni,miből visszük majd nyaralni....és miből fogjuk fizetni majd a különórákat,stb.Persze megvan mindene,ami kell és valóban minden Ft-ot ki kell számolni,de imádva van és foglalkozva vele.Csakhát van mikor hónap végén egy Ft-unk sincs és lehet menni kölcsönkérni.Na mindegy!Aztán végülis elaludtam.Másnap reggel jött a hír,hogy egy családtagom felesége meghalt váratlanul 36 évesen,egy akkor 6 hetes kisbabát hagyott itt.Megvolt mindenük,gyönyörű ház,két(nem szar kocsi),jól fizető állások.Na ekkor értékeltem mindent át!Ami most van múló állapot és nem lehet mindig minden sz@r,ahogy náluk sem lehetett minden csak jó.Ekkor szégyeltem el magam,de nagyon!Azt hiszem az adóságokkal és minden szarral együtt,most ez a rokonom boldogan cserélne velem.Sírd ki magad,ha sírnod kell...törj tányért vagy amit akarsz aztán fel kell állni és bízni kell a jövőben!Könnyű mondani tudom,de muszáj!
2011. okt. 31. 18:52
 9/14 A kérdező kommentje:

De, azt hiszem pont azt kell megköszönni, azt a figyelmet és segítő szándékot, ami jobbá teszi egy másik ember hangulatát és életet is menthet.

Azt hiszem, akkor Te is tudod, mert átélted ezt a mélypontot, te is megélted a kilátástalanságot. Szerencsés vagy, hogy van egy csodaszép gyermeked, aki öröm és boldogság. Nekem nincs, (bár nagyon hiányzik), de nincs is kitől legyen. Valahogy elfutottak az évek, tökéletesen eredménytelenül, és szégyenérzetem van, azért is, hogy most ilyen helyzetben vagyok. Nekem kéne támogatni másokat, ehelyett én vagyok a szerencsétlen és szorulok segítségre. De jó, hogy vannak ilyen jó lelkű emberek mit te, és őszintén mondom. Igen, sírok, de valahogy nem látok előre. Most én is kölcsönből vagyok, amit vissza kell adni, hogy ne kapcsolják ki a villanyt, meg a gázt. MErt így állok. Nem tudok semmit, de biztos hogy megérdemlem valamiért ezt, csak szeretném jóvá tenni azt ha tényleg én vagyok a hibás. De nem tudom mit rontottam el. Hibáztatom magam.

Bízni kell igen, tudom. Próbálok, de mégis félek. Mi lesz? LEsz-e előre? És hogyan? Lesz-e valaki, aki mellettem van, vagy örökre magányos kell legyek... Ilyen nyomasztó gondolatok. :(

2011. okt. 31. 19:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Az 1.,a 3. és a 18.52-es vagyok!

Ha gondolod bármikor írhatsz privit is,nem csak most,hanem bármikor amikor úgy érzed,hogy ki kell öntened a lelked valakinek.Szívesen meghallgatlak és segítek is,ha tudok!Tudom,hogy nehéz,de talpra kell állnod!Aludd ki magad és fuss a problémákkal szembe!Ja...és felejtsd el az olyan hülyeséget,hogy "be kell fejeznem mindent"!

2011. okt. 31. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!